![]() |
اس ام اس خنده دار سری 13 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار سری 13 (/showthread.php?tid=241169) |
اس ام اس خنده دار سری 13 - ηἔ∂Δ - 16-08-2015 یکی از لوازم تحریرای لوکس زمان ما از این پاک کن هایی بود که یه سرش پاک میکرد اون یکی سرش جاروووو ! حکم Apple 5 داشت … :: :: به نظر من توی این بازیهای ایرانی موقع سوختن ، جای « گیم اور » بنویسن « ر*یدی! » خیلی بهتره ! هم بومیه هم منظور رو بهتر میرسونه :: :: بی همگان به سر شود ، تو هم روش ! :: :: بعضیا یه ژنی دارن که باعث میشه دری که باز میکنن نبندن مثلا در اتاق ، کشو ، کمد ، شامپو ، خمیر ریش ، خمیر دندون … اینا یه گروه ازونایی هستن که خیلی رو اعصابن و باید از پِلک آویزنشون کرد ! :: :: چقدر چاق شدی چیست ؟ جمله ای که میتونه درجا جنس مونث رو از پا دربیاره ، و در طولانی مدت باعث افسردگی اون شخص بشه ! :: :: طریقه معذرت خواهی دخترا: ببخشید، ولی تقصیر خودت بود :: :: ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﮐﻪ ﻣﻦ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺮﻡ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺑﻪ ﺩﺭ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺗﻮﺟﻪ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﺎ ﺳﻮﺳﮏ ﻧﺒﺎﺷﻪ ، ﺍﮔﻪ ﺑﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺗﻮﺟﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺍلاﻥ ﺣﺘﻤﺎ ﻋﺮﻭﺳﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯾﻢ ! :: :: سنگین تر از آنم که با گریه سبک شوم ، باید حتما برم دسشویى :: :: زنه از کوبا تا فلوریدا صد مایل شنا کرده که پیام صلح و دوستى رو به جهانیان برسونه بعد من چون کنترل دور بود ازم دیشب با تلوزیون روشن خوابیدم :: :: بچه بودم وقتی به کسی فوش میدادم و طرف آینه نشون میداد ، آنچنان شیرجه ای میرفتم که نکنه یه موقع فوش برگشتی بهم بخوره ، البته اون موقع بچه بودماااااااا الان یه جا خالی ساده میدم :: :: یکی از دلایلی که دخترارو استادیوم راه نمیدن اینه که شما حساب کن تو لیگ چنتا بازیه ؟ سر همه بازیا ندونی چی بپوشی ! انصافا خیلی سخته :: :: این پسرایی که یه روز بعد از دوستی به مخاطب خاصشون میگن خانومم دقیقا همونایین که روز اول مهدکودک به خانم مربی میگفتن خاله :: :: تیکه جدید حراست دانشگاه به دخترا : با توام کلیپس :: :: امروز یه کیلیپس دیدم ازش یه دختر آویزون بود :: :: یعنی روغنی که از لقمه کوکو میریزه روی لباس آدم از دمپایی خیس دسشویی دردناک تره :: :: دختره شبیه سوبل برگر با پنیر اضافه س + پیاز و جعفری ، اونوقت تو مشخصات پروفایلش زده مدلینگ اینارو اذیت نکنید ، اینا نباش منطقه نیاوران خلوت میشه ! :: :: گاهی مجبورین با بعضیا موافقت کنین فقط به خاطر اینکه خفه شن ! :: :: امروز دست خط خودمو بردم دارو خونه … بهم دارو داد :: :: هر وقت پسرا فرق رنگ های زرشکی ، جگری ، دونه اناری ، سرخ آبی ، لاک ناخونی رو فهمیدن و به همشون نگفتن قرمز اونوقت بیان پارک دوبل خانوما رو مسخره کنن :: :: اینایی که رژیم سخت میگیرن و خودشونو تیکه تیکه میکنن و یک عالمه لاغر میشن بعد که ازشون سوال میکنی “چیکار کردی انقد لاغر شدی ؟” میگن هیچی همینطوری ، اینا همونایی هستن که تو مدرسه خر میزدن میگفتن هیچی نخوندیم و بعد از ریشه یابی همونایی هستن که دمپایی توالتو خیس میکنن :: :: دﯾﻨﮓ ﺩﯾﻨﮓ . . . ! Message ﮔﻮﺷﯽ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ : ﺳﻼﻡ ﻋﺸﻘﻢ ، ﺳﻼﻡ ﻧﺎﺯﻧﯿﻨﻢ . ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺗﺎﺁﺧﺮ ﻋﻤﺮ ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻢ . ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺗﻨﻬﺎﺕ ﻧﻤﯿﺬﺍﺭﻡ ! ﺩﯾﻨﮓ ﺩﯾﻨﮓ . . . ! Message ﮔﻮﺷﯽ ﻣﻦ : ﻫﺎﯾﭙﺮ ﺍﺳﺘﺎﺭ : ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ ۲۲ ﺑﻬﻤﻦ ﺗﺎ ۲۸ ﺑﻬﻤﻦ ﻣﺎﮐﺎﺭﺍﻧﯽ ﺗﮏ ۱۱۸۰ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﮐﻮﮐﺎ ﻗﻮﻃﯽ ۶۷۵ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﭘﻨﯿﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﮐﺎﻟﻪ ۱۲۷۰ ﺗﻮﻣﺎﻥ :: :: کودک درونم راه افتاده دنبال پدر و مادر واقعیش میگرده ، فکر کنم بچه طلاق باشه لامصب ! :: :: دقت کردین ؟ چرا “خردل” اسم سس باشه ولی “بزدل” یه نوع توهین باشه ؟ بین بز و خر هم تبعیض آخه ؟ :: :: ﺩﻭ ﺩﺳﺘﻪ ﺍﺩﻡ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺗﺮین ها هستن : ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ ﭼﺎﻕ ﻧﻤﯿﺸﻦ ﻭ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺳﺮﺷﻮﻧﻮ ﻣﯿﺰﺍﺭﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﻟﺶ ﺧﻮﺍﺑﺸﻮﻥ ﻣﯿﺒﺮﻩ ! :: :: یه روز خیاشور شورشو درمیاره میشه خیار ! بیمزه هم خودتی :: :: کسی که تو حموم با خودش حرف نمیزنه ، مریضه ، روانیه :: :: یکی از چالش های بزرگی که در کودکی فراروی من بود و باهاش درگیر بودم این بود که چه جوری “فریبرز عربنیا” و “ابوالفضل پورعرب” رو از هم تفکیک کنم ! تازه یه وقتایی فریبرز عرب نیا و فرامرز قریبیانم قاطی میکردم ! :: :: ایرانی جماعت یه جور از جمعه و بعد از ظهراش آه و ناله میکنه انگار باقی روزای هفته تو سواحل هاوایی در حال خوش گذرونین :: :: بابام اومده میگه : خاویار تقلبی اومده… مواظب باشین سرتون رو کلاه نذارن ! یکی نیست بگه د آخه پدر من… کدوم یکی از اعضای خونواده ما تا حالا خاویار از نزدیک دیده اصلا !؟ :: :: این دخترایی که با یه نم بارون “بوت” میپوشن هموناییَن که تو حراج ۷۰درصد پارسال خریدن و تا الان لحظه شماری کردن که زودتر بپوشن :: :: کدوم گوری هستی چیست ؟ پرسش محبت آمیز پدر و مادر هنگامی که تا دیر وقت بیرون هستی :: :: هرکس به طریقی دل ما میشکند … خدارو شکر تنوع زیاده حوصلمون سر نمیره |