اس ام اس های غمگین و جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های غمگین و جدید (/showthread.php?tid=241130) |
اس ام اس های غمگین و جدید - *محمد*1378 - 15-08-2015 اس ام اس های غمگین و جدید زندگی مجموعه : اس ام اس جدید و خنده دار اس ام اس های غمگین و جدید زندگی سری جدید اس ام اس های غمگین و جدید درباره زندگی سکوت نکن زمزمه کن گاهی ! قدم بزن در کوچه های زندگی و گاهی آرام پرواز کن این آبی بیکران مال تو نباشد … مال کیست ؟ + – + – + – + -+ – + – + – + – + زندگی زمان دارد و زمان میگذرد هر دو میگذرند و ما مینگریم ؛ زندگی ٬ زمان تیک تاک با صدای قلب هماهنگ می شود هر دو باهم می نوازند و میروند تا پایان هر دو سکوت باشد و ایست + – + – + – + -+ – + – + – + – + موضوع غم انگیز در خصوص زندگی ، کوتاه بودن آن نیست بلکه غم انگیز آن است که ما زندگی را خیلی دیر شروع میکنیم + – + – + – + -+ – + – + – + – + چقدر عبرت در این عروسک هاست، و ما از عروسک کمتریم … آن ها مرده بودند و زندگی می کردند، ما زندگی می کنیم و مرده ایم … + – + – + – + -+ – + – + – + – + راه رفتن را یاد گرفتیم تا دویدن را بلد شویم دویدن را یاد گرفتیم تاراهی برای زودتر رسیدن بیابیم دویدیم و دویدیم و دویدیم بی آنکه بدانیم سهم ما از زندگی فقط دویدن بود نه رسیدن + – + – + – + -+ – + – + – + – + خودکُشی کردن که کاری نداره. . . اگه مـــَردی، زندگی کن… + – + – + – + -+ – + – + – + – + زندگی ، ساعتی شنی ست گاه لازم است زیر و رو شود ! + – + – + – + -+ – + – + – + – + میــدونـ ــی چـــ ــِیـــــهــ؟ چـــیز خـ ـــاصـــیــ نــیــســـ فـ ـقـ ــط یـــکمـــ خــ ــستـــمـــ از زنـــ ـــدگـــ ـــی یــ ـکمـ ـــ مــ ـخوامـ ـــ بـــخوابــــ ـــمـــ یـــکـــمــ مـــیـــخــوامــــ نـــبـــاشــ ـمــــ + – + – + – + -+ – + – + – + – + ﻭﻗﺘﯽ ﻋﺮﺽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﻃﻮﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﮐﻢ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺍﯾﻦ ﺭﻧﺪﺍﻧﻪ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﻫﻦ ﮐﺠﯽ ب ﺳﺮﻧﻮﺷﺘﯽ ﺳﺖ ك ب ﺁﻥ ﻣﺤﮑﻮﻣﻢ… + – + – + – + -+ – + – + – + – + خسته میشه از زندگی! کسی که جسم و روحش باهم اختلاف سنی داشته باشه! + – + – + – + -+ – + – + – + – + کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر بدنیا می آمدیم.. آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم.. سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم…!!! + – + – + – + -+ – + – + – + – + زندگی تلخ ترین… خواب من است! خسته ام خسته از این خواب بلند + – + – + – + -+ – + – + – + – + گاهی آنقدر دلم از زندگی سیر میشود که میخواهم تا سقف آسمان پرواز کنم و رویش دراز بکشم آرام و آسوده ، مثل ماهی حوضمان که چند روزی است که روی آب شناور است + – + – + – + -+ – + – + – + – + زندگی دو چیز را یادم داد : آرزوی مرگ مرگ آرزو + – + – + – + -+ – + – + – + – + دستمال که هیچ ، کل زندگی ام زیر درخت آلبالو گم شده است ! + – + – + – + -+ – + – + – + – + زندگی … خاطر دریایی یک قطره ، درآرامش رود زندگی … حس شکوفایی یک مزرعه ، در باور بذر زندگی … باور دریاست در اندیشه ماهی ، در تنگ زندگی … ترجمه روشن خاک است ، در آیینه عشق زندگی … فهم نفهمیدن هاست + – + – + – + -+ – + – + – + – + زندگی مثل دیکته است، هی غلط مینویسیم و هی پاک میکنیم، دوباره مینویسیم و باز پاک میکنیم، غافل از اینکه یه روز داد میزند ورقه ها بالا… + – + – + – + -+ – + – + – + – + نمی دانم چه کسی ! دست اتفاق های خوب زندگی ام را گرفت که دیگر نمی افتند + – + – + – + -+ – + – + – + – + غروب جمعه … از زندگی من دلباز تر است + – + – + – + -+ – + – + – + – + باران کمی آهسته تر ، اینجا کسی در خانه نیست من هستم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست ! + – + – + – + -+ – + – + – + – + هیچ گرسنه ای باقی نمی ماند شک ندارم همین روزها همه سیر میشوند ، از زندگی … + – + – + – + -+ – + – + – + – + تلخ ترین قسمت زندگی اون جاییه که آدم به خودش میگه : چی فکر می کردیم و چی شد ! + – + – + – + -+ – + – + – + – + کرم دندانهایم را خورد … از بس در قاب زندگی گفتم : سیب ! + – + – + – + -+ – + – + – + – + به شدت نیاز دارم یکی پایین زندگیم بنویسه : چند سال بعد … + – + – + – + -+ – + – + – + – + یه لحــظــه هایــی تو زندگی هست که سر جمع دو دقیقه هم نبوده اما یادش یه عــمـــر آدمو داغون می کنه… + – + – + – + -+ – + – + – + – + در هیاهوی زندگی دریافتم ؛ چه بسیار دویدن ها،که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم ، چه بسیار غصه ها،که فقط باعث سپیدی موهایم شد در حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود ، دریافتم،کسی هست که اگر بخواهد “می شود” و اگر نخواهد “نمی شود” + – + – + – + -+ – + – + – + – + خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را + – + – + – + -+ – + – + – + – + زندگی چون قفسی است ، قفسی تنگ ، پر از تنهایی + – + – + – + -+ – + – + – + – + خدایا میخواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم ، دیگر زمینت بوی زندگی نمیدهد ! + – + – + – + -+ – + – + – + – + تو زندگی خیلی از ما یه شبایی بوده که فقط خدا میدونه چجوری سر کردیم تا صبح |