انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه باقلوای گوشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه باقلوای گوشت (/showthread.php?tid=240659)



طرز تهیه باقلوای گوشت - мoвιɴα т - 12-08-2015

طرز تهیه باقلوای گوشت یک شام یا میان وعده لذیذ


مواد لازم برای باقلوای گوشت برای سفره افطار :

آرد : سه پیمانه
شیر : یک پیمانه
شکر : یک قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر : دو قاشق چای‌خوری پر
روغن مایع : دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : 100 گرم


طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :

تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .



مواد لازم میان باقلوای گوشت :

گوشت چرخ کرده : 100 گرم
فلفل دلمه ای : نصف فنجان
ذرت : یک فنجان
پیاز :دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه باقلوای گوشت 1

طرز تهیه باقلوای گوشت :

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.



گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.



در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.



در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.



کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید،



به طوری که دیواره‌های ظرف با خمیر پوشیده شود.



مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.



در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.



این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.