![]() |
اس ام اس خنده دار سری 10 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار سری 10 (/showthread.php?tid=240625) |
اس ام اس خنده دار سری 10 - ηἔ∂Δ - 12-08-2015 کی گفته گرونی شده ؟ من خودم به شخصه پارسال دو هزار تومن تخمه میخریدم امسالم دوهزار تومن تخمه میخرم! فقط پارسال تو مُشما میداد امسال میگه جیبتو بیار جلو ..! :: :: ﺭﻭﺯﺍﻱ ﺗﻌﻄﻴﻞ ﺯﻧﮓ ﺳﺎﻋﺘﻤﻮ ﺭﻭﻱ ﺳﺎﻋﺖ ﻫﻔﺖ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻣﻴﮑﻨﻢ… ﺯﻧﮓ ﮐﻪ ﺧﻮﺭﺩ، ﭘﺎ ﻣﻴﺸﻢ ﺑﻬﺶ ﻣﻴﮕﻢ ﮔُ*ﻪ ﻧﺨﻮﺭ! ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻴﺨﻮﺍﺑﻢ . :: :: مورد داشتیم طرف تو پروفایلش زده بوده فرانسه زندگى مى کنه بعدش تو دوشنبه بازار دیده شده ! :: :: اینایی که تو عصبانیت هر چی دوست داری بهشون میگی اخر بغلت میکنن میگن باشه فقط تو اروم باش icon neutral جوک و اس ام اس خنده دار آذر 92 فتوشاپن ؟ :: :: در این اثنایی که شما این اس ام اس رو خوندین بیل گیتس خدا هزار دلار زد به جیب ! نخونید :: :: بعد از فوت کردن یخ تباه ترین کار دنیا اینه که بخواى به یکى ثابت کنى وضعیت بهتر میشه ! :: :: پسر: خداحافظ واسه همیشه icon neutral جوک و اس ام اس خنده دار آذر 92 دختر:عزیزم برگرد icon neutral جوک و اس ام اس خنده دار آذر 92 پسر:باشه icon neutral جوک و اس ام اس خنده دار آذر 92 دختر: درو یادت رفته بود ببندی ؛ icon smile جوک و اس ام اس خنده دار آذر 92 ) ببند بعدش برو icon smile جوک و اس ام اس خنده دار آذر 92 )) :: :: اگــر مـــیــداد لـیـلـی کـام مـجـنـون کجا افـسـانـه مـیشد نــام مـجـنـون !؟ :: :: رفتم دکتر میگم مفاصل دست راستم درد میکنه میگه: وی چت رو از رو گوشیت آن اینستال کن ! :: :: تازه فهمیدم وسعت حرف های من به اندازه ی شعاع خمیازه ی توست ! :: :: کفش جدیدم انقد خوشگله که هی مجبورم تو این سرما بیام از خونه بیرون ! ^.^ :: :: آس هـــــــــم که باشی بـــــــــــازم خیلیا تورو فقط واسه رفعِ کُتـــی می خوان ! :: :: من هروقت خیلی خوشحال میشم وسطش یکم فک میکنم ببینم کجای کار میلنگه که من انقدر خوشحالم اصولا باید یه ضدحالی باشه توش نمیشه همینجوری که ! :: :: گاهى انقدر رو دور بدبیارى هستى که اگه بى حرکتم یه جا بشینى ممکنه میز همینجورى بلند بشه بیاد پایه شُ محکم بزنه به انگشت پات و برگرده سر جاش ! :: :: هیچ وقت یکیو انقد نبرین بالا که خودشم دیگه نتونه بیاد پایین :: :: من چشمم به دوربین مداربسته های مغازه ها می افته ناخوداگاه حرکاتم مشکوک میشه ! :: :: بابام اومده پیشم میگه گوشیم خراب شده.میگم چرا؟ میگه نگا الان بت زنگ میزنم اون پایین نوشته پایان تماس. با اینکه هنوز وصلم …. icon neutral جوک و اس ام اس خنده دار آذر 92 :: :: ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﻃﺮﻑ ﺗﺎ ١ ﻣﺎﻩ ﺑﻌﺪ ﻋﺮﻭﺳﻲ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﺳﻢ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﻴﺶ ((BMW ﻣﺸﻜﻲ ))Save ﺑﻮﺩﻩ |: :: :: بند کفشا دم در دقیقن وقتی گرهشون کور میشه که ش*اشت داره میریزه :: :: چندسال پیش یه فیلم ایرانی خریده بودیم اشتباهی اول سیدی دو رو نیگا کردیم بعد سیدی یکُ. قشنگ اندر کفش مونده بودیم که طرف چه کارگردانیای کرده ! :: :: بعضی ها هستن هر چی قابلمه تو خونشون هست میذارن تو ماشینشون تو شهر می چرخن هر چی ندری هست می گیرن برای مصرف یه ماهشون اونم با نیت تبرک ! :: :: اگه کسی گفت Wow حتما یا تو ذهنش میخواد بره اونور آب. یا ترم یک زبان درس گوجه و خیاره ! :: :: مورد داشتیم طرف قیافش شبیه دفاع آخر فوتبال دستی بوده بعد زیر عکسش نوشته : متنفرم از کسایی که جذب زیبایی ظاهری من میشن . :: :: من عاشقِ این سوالم : بگم : من کــجایِ زنــدگیتم !؟ بعد طرف بگه : خَره تو خودِ زندگیمــــــــــی . :: :: همینکه موقع ثبت نام تو سایتا برای فیلد سال تولد باید کلی اسکرول کنی تا به سال تولدت برسی نشون میده چقد پیر شدی ! :: :: بنابر گزارش همراه اول و ایرانسل : بیشترین SMS ارسالی تاسوعا عاشورا: دیدمت :-* منم دیدمت عزیزم :-* :: :: بابای من وقتی گوشیش زنگ میخوره جوری رفتار میکنه که انگار تا الان همچین چیزی ندیده ! :: :: هرچی بیشتر آهنگ داشته باشی بیشتر نمیدونی چی گوش کنی ! :: :: خونه وقتی مامان نیست مثل کامپیوتریه که به اینترنت وصل نیست :: :: آیا میدانید روابط جاریه فی ما بین نوعروس و داماد میتواند تا ۷۰ درصد بر رویه ی دستگاه گوارش بدن هر انسان آزاده ایی تاثیر بگذارد !؟ :: :: اگه مخفف facebook میشه fb پس مخفف Wechat هم میشه WC icon neutral جوک و اس ام اس خنده دار آذر 92 :: :: اگه از کیفیت کسی که روش زوم کردی راضی نیستی قبل از متاسف شدن یه کوچولو هم به فکر ارتقاء لنزهای خودت باش…! :: :: انقد یه آهنگی رو گوش میدم که یه بدبختیم از یادم بره بعدن اون آهنگ رو که گوش میدم دوباره یاد بدبختیم میفتم ! :: :: زنِ ابی چه حالی میکنه! دلِش که بگیره میگه فلان آهنگتو بخون واسهم پلیز! :: :: سرنوشت ما این بود: تو بدبختی نقش اول تو خوشبختی فقط سانسور :: :: یه نصیحت : همیشه مراقب جفتک اونایی که خر فرضشون میکردی ، باش ! :: :: من اگه هنرپیشه بودم صحنهی غذا خوردن تو رستورانُ هی خراب میکردم که مجبور شن ادسر ! غذا بیارن چند دست غذا بخورم ! :: :: ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺳﺮﻣﺎ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯼ ﻣﮕﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻠﺶ ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﺕ یا ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﺳﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻟﺒﺎﺳﺖ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻦ ﻫﻮﺍ ﮐﻤﻪ ﺑﺤﺚ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯽ ! ﭖ .ﻥ : ﺷﺪﺕ ﺑﺤﺚ ﮐﺮﺩﻥ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎ ﺷﺪﺕ ﺳﺮﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩﮔﯽ :: :: وقتی میمیرید ، نمیفهمید که مرده اید تحملش فقط برای دیگران سخت است این مشابه زمانیست که بیشعور هستید ! :: :: مورد داشتیم طرف با دنده اتومات هم خاموش کرده مدیونید اگه فکر کنید دختر بوده ! :: :: توی خونههای دانشجویی همیشه ظرفا رو قبل از غذا خوردن میشورن نه بعد از غذا خوردن ! :: :: شخصی میخواست بهلول رو مسخره کند. به او گفت: دیروز از دور تو را دیدم که نشسته ای فکر کردم الاغی اس که در کوچه نشسته است بهلول جواب داد : من هم که از دور تو را دیدم فکر کردم آدمی به طرف من می آید! :: :: داشتم از زندگی ناامید می شدم که نون بربری تو چشام نگا کرد گفت منو با پنیر و گردو بخور حله حـــــل شــد خداروشکر :: :: از بچگی شهرت داشتم به اینکه ریزترین تغییر تو محیط خونه یا قیافه آدمارو میفهمم از اون طرف ممکنه بعد از نیم ساعت گشتن دنبال جوراب، ببینم پامه :: :: ﺑﺎﺑﺎم ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﺸﺎم ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﭼﻪ ﮔﻨﺪﯼ ﺯﺩم ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﭘﻮﻝ تو جیبی می خوام؛ ﺑﻪ ۱۷ﺯﺑﻮﻥ ﺯﻧﺪﻩﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﻫﻢ ﺑﮕم ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧمیشه ! :: :: نخ دندون اورال بی ۱۷ هزار تومن! آخه آدم عاقل با این نخ غذای لای دندونش رو پاک میکنه!؟ با این نخ باید لباس بدوزی بری عروسی! :: :: هروقت داشتی بازی رو میباختی یه لبخند کوچیک بزن تا حریفت به بُردش شک کنه ! :: :: اینقدر که مامان و بابام سر ریختن نمک تو غذا اختلاف دارن ایران و غرب سر پرونده هسته ای اختلاف ندارن! RE: اس ام اس خنده دار سری 10 - [سحر] - 12-08-2015 خیلی جالب هستند ![]() RE: اس ام اس خنده دار سری 10 - آریسا - 12-08-2015 بد هم نیستند |