![]() |
متن آهنگ goin in از جنیفر لوپز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن آهنگ goin in از جنیفر لوپز (/showthread.php?tid=24049) |
متن آهنگ goin in از جنیفر لوپز - kimia2013 - 07-12-2012 Tonight feels like we can do anything we like, oh امشب ، انگاری هر کاری ک دلمون بخواد رو میتونیم انجام بدیم Tonight feels like the best night of my life امشب ، انگاری بهترین شبی هست ک تو زندیگم داشتم I’m goin’ in, i’m goin’ in, i’m goin’ in من دارم میرم ، من دارم میرم ، من دارم میرم I’m goin’ in, i’m goin’ in, in in in in من دارم میرم ، من دارم میرم ، من دارم میرم (put your, put your hands up) دستات رو بگیر هوا … It’s ‘go’ time, press my button yeah blow the stage, grenade الان وقتشه ک برم بالای سن و همه رو بترکونم Oh my, tonight we gon’ ring the tank, bananas اوه خدا ، امشب میخوایم صدای یه بشگه ی پره موز رو به صدا دراریم No hold, there ain’t no stopping us tonight نه وایسا ، اینجا هیچی جلوداریمون نیستا I’m on my crazy, she on a crazy, we on this crazy من رو مود دیوونه ایم هستم ، اونم مث من دیوونس ، هممون دیوونه هستیم We are amazing ما دیوونه کننده ایم Tonight feels like we can do anything we like, oh امشب ، انگاری هر کاری ک دلمون بخواد رو میتونیم انجام بدیم Tonight feels like the best night of my life امشب ، انگاری بهترین شبی هست ک تو زندیگم داشتم I’m goin’ in, i’m goin’ in, i’m goin’ in من دارم میرم ، من دارم میرم ، من دارم میرم I’m goin’ in, i’m goin’ in, in in in in من دارم میرم ، من دارم میرم ، من دارم میرم (put your, put your hands up) دستات رو بگیر هوا … Take it to the head بگیرش سمت سرت Take it off the edge از لبه برش دار Nothing but the best هیچی بهتر از این نیست Feeling like a million, million people everywhere مث میلیون ها و میلیون ها نفر حس کنی Put it in the air بذارش توی هوا .. We don’t give a damn ما به چیزی شکایت ندارم Feeling like a billion, billion مث بیلیون ها بیلیون ها نفر حس داریم No hold, there ain’t no stopping us tonight نه وایسا ، اینجا هیچی جلوداریمون نیستا I’m on my crazy, she on a crazy, we on this crazy من رو مود دیوونه ایم هستم ، اونم مث من دیوونس ، هممون دیوونه هستیم We are amazing ما دیوونه کننده ایم Tonight feels like we can do anything we like, oh امشب ، انگاری هر کاری ک دلمون بخواد رو میتونیم انجام بدیم Tonight feels like the best night of my life امشب ، انگاری بهترین شبی هست ک تو زندیگم داشتم I’m goin’ in, i’m goin’ in, i’m goin’ in من دارم میرم ، من دارم میرم ، من دارم میرم I’m goin’ in, i’m goin’ in, in in in in من دارم میرم ، من دارم میرم ، من دارم میرم Hey you hands on the ceiling دستات رو اونقدر ببر بالا تا بخوره به سقف Nobody move, nobody get shot هیچ کس تکون نخوره ، هیچکس هم چیزی نخوره I love it how a mami went around on me من عاشق اینم میمینم مردم میامی همشون دورمن So I never get enough of yelling, ven aqui پس هیچوقت به اندازه کافی براشون نمیتونستم بخونم Officer on duty, j.lo what they call her افسر سر انجام وضیفه ، ک اونا ج.لو صداش میکنن Take me to jail, cause I wanna be your robber ببر منو به زندون ، چون میخوام دزد تو باشم Put me in a cell if you really need to holler بنداز منو تو یه سلول اگه واقعا میخوای نگه دارم شی Put me in a cell feed down flo rida, hey بنداز توی یه سلول منو و به فلویدات غذا بده To the sky, put your hands on rock سمت اسمون … دستاتون رو بگیرید سمت اسمون و سخره ها Plus nobody telling please that the club is mi casa بعلاوه اینکه هیچکس لطفا نگه ک این کلوپ میل کاسا هست So they wanna freak, on the way you call papa پس اونا میخوان بترسن ، همونطوری ک تو صدام میکنی پدر Gotta make them sing high notes like oprah بهشون حسی میدم ک مث اپرا همه با هم بخونن When the ego, I got four leo وقتی ک اونا نفس میکشن ، منم 5 تا شیر به دست اوردم Even the DJ, wanna rep puerto rico حتی دی جی میخواد ک پورتو ریکو رو بزنه Got it on replay, like you just broke a needle بذارش رو تکرار ، انگار ک سوزنش شکسته Whatever that he say, better listen up people هر چیزی ک اونا بگن ، بهتره ک به حرف اکثریت گوش بدی Tonight, feels like, Tonight, feels like, the best night of my life امشب ، احساس شبیه .. احساسی شبیه .. احساسی شبیه این درم ک بهترین شب زندگیمه I’m goin’ in, i’m goin’ in, i’m goin’ in, i’m goin’ in, hey! دارم میرم تو ، دارم میرم تو ، دارم میرم … هییی RE: متن آهنگ goin in - vida1994 - 07-12-2012 مرسی ولی اسم خوانندش کووووووووووووو؟؟؟؟!!!!!!!!!!! |