متن آهنگ چرا بدی؟ ( هیچکس و زدبازی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: متن آهنگ چرا بدی؟ ( هیچکس و زدبازی) (/showthread.php?tid=24041) |
متن آهنگ چرا بدی؟ ( هیچکس و زدبازی) - vida1994 - 07-12-2012 ورس 1 : (سهراب ام جی) زاخار با ما چرا بدی / مگه تنت میخاره انگاری ترا زدی انقد نکنی نگا رفیقی یهو میشه دعوا مرافه / بعدش حرف و خرافه اگه کل داری میگم بیام فردا سراغت مثه کاجبین / کرکات بریزه انگاری واجبین همه دوستا با منن / شدم اوستا کار اصن / تویه روستاها امضا میخوان دوستارا ازم دور ور ما دیگه کیف کوکه / پ تنها جایی که منو ببینی فیس بوکه نزار قرار شب دیگه با سردار شهر / چون میدم سوارت شن اینا مثه قطار شب تو که فحش میدی فقط وقتی پا تلفنی / میگه قاتل خولی ولی دلشو نداری بیای مامله کنی همه لات بازیات واسه مامانه بوده / خون ریزیاتم که عادت ماهانه بوده کروس : (سهراب ام جی و سروش هیچکس) واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی ... زاخارورس 2 : (سروش هیچکس) صلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنیم کلتو باشی حتی کچل فرق از وسط فرق از بقل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض / حرف زدنم هست مرهم مریض تو اروپا بهم میگن دست مسیح / بسه دلیل با ما به از این باش که هستی با خلق زمین بالا اییم و میخوریم پلوتون سیر / میشیم لیس / میزنیم کهکشان و میخوریم شیب / ترمز بریدیمو میکنیم زیر له این زندگی هر روز زشت تر میشه / پ ما تند میریم جلو سپری شه همینه که گوش میکنه نوت همش به من دیگه / بعد ندیده نبیره نتیجه اینه که رپ تو تاریخ ایران شد یه پدیده / شک قوی به کل مملکت داد با ما نباش بد دیگه خوب فک کن سنجیده کروس : (سهراب ام جی و سروش هیچکس) واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی ... با ماورس 3 : (مهراد هیدن) آره اینجا داستانی داره / رفیقت که راس وامیساده پاسگاه می خوابه الکی فشار نیار زاخار باشگاه نیس آخه / زیر پامون مچاله میشی تو پاسکاری آره بجاش یکمی سنو هل بده بالا / بجا فحش به ما برو گل بده بابا تو 4 دیواری که هواتو داره / چون اگه دست ما بیفتی میشی خراب و پاره بهتره هیچ وقت نخوره تو گذرت به ما / آسمون بالا تنها نقطه مشترک ما مهراد بالاتر از اینه بشه درگیر قضیه / نه زیر کسیه نه میده تغییر عقییده تحت تاثیر بقیه تو یه دقیقه دریده / مثه سگ هاری که به یه غریبه پریده ما ها بهترینیم این طبیعت ماست / اگه نمیفهمی بکنم اون شقیقتو باز کروس : (سهراب ام جی و سروش هیچکس) واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی ... با مااوترو : (مهراد هیدن) چرااااااا بااااا من بدی چرااااااا بااااا من بدی چرااااااا بااااا من بدی چرااااااا بااااا من بدی RE: متن آهنگ چرا بدی؟ ( هیچکس و زدبازی) - aCrimoniouSs - 07-12-2012 ووووووواای عاشقشونم ووای عالین..اصلا فوق عالی... مر30000 RE: متن آهنگ چرا بدی؟ ( هیچکس و زدبازی) - vida1994 - 07-12-2012 خواهش میشه بچه ها نظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سپاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: متن آهنگ چرا بدی؟ ( هیچکس و زدبازی) - яᎧмιиα - 13-03-2014 متن آهنگ هیچکس کدومه؟ RE: متن آهنگ چرا بدی؟ ( هیچکس و زدبازی) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 14-01-2016 تکراری |