انجمن های تخصصی  فلش خور
كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون (/showthread.php?tid=23999)

صفحه‌ها: 1 2

كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - s love m - 07-12-2012

شب جهازبرون عروس خانم بود كه داماد خشمگين به سمت خواهرزنش حمله كرد و وي را به باد كتك گرفت. همين دعوا كافي بود تا جشن ازدواج برگزار نشده و عروس خانم با چشمان اشكبار در خانه پدرش بماند.

به گزارش ایران 11 آبانماه سال جاري زن جواني در حالي كه آشفته و پريشان بود، به دادسراي هاشمي رفت و گفت: «شب گذشته جهازبرون خواهرم بود كه به همراه بستگانم به خانه داماد رفتيم. هنگام چيدن اثاثيه عروس، دامادمان كه وحيد نام دارد وقتي ليست اثاثيه را ديد جلوي مهمان‌ها به متلك‌پراني پرداخت و نيش و كنايه زد. پس از كلي بهانه جويي وقتي دامادمان گفت كه يخدان‌ها دوعدد در ليست نوشته شده و اينجا فقط يكي است براي اينكه جلوي فاميل آبروريزي نشود، وحيد را به بيرون صدا زدم و بر سر همين موضوع بين ما دعوا گرفت كه ناگهان مادر شوهر خواهرم از راه رسيد و سيلي محكمي به صورتم زد. در اين ميان وحيد و برادرش نيز با مشت و لگد به جانم افتادند و مهمانان از ترس يكي پس از ديگري پا به فرار گذاشتند.

حالا از دامادمان، برادرش و مادرش به خاطر كتك زدن من شكايت داشته و خواستار مجازات آنان هستم.» با اظهارات، خواهر عروس، خانواده داماد به خاطر كتك‌كاري روز جهاز برون به دادسراي هاشمي احضار شدند. وحيد در بازجويي‌ها گفت: خواهرزنم در زندگي ما خيلي دخالت مي‌كرد. روزگذشته هم مراسم جهازبرون داشتيم كه خواهرزنم مرتب كنايه زد و گفت كه طلاهاي عروس بدل است.

وي افزود: آن روز ديگر طاقت نياوردم و با وي دعوا كردم. از آنجا كه يك هفته بيشتر به جشن عروسي‌مان باقي نمانده بود و من بيعانه سالن و فيلمبرداري را پرداخت كرده بودم با درگيري كه به وجود آورد، باعث شد كه مراسم عروسي‌مان به هم بخورد و من نزد مهماناني كه دعوت كرده بودم شرمسار شوم.

اين مرد گفت: خواهرزنم در شب جهازبرون وقتي مرا به بيرون صدا زد ناگهان مرا از پله‌هاي خانه‌مان به پائين هل داد و باعث آبروريزي شد و شروع به ناسزاگويي كرد، كه چرا من عروسيمان را هفته ديگر مي‌خواهم برگزار كنم. صبر كنم تا سالگرد پدرشوهر وي تمام شود كه دعوايمان بالا گرفت. بنابه اين گزارش، با اظهارات اين مرد تحقيقات جهت افشاي زواياي پنهان اين درگيري فاميلي ادامه دارد.

RE: كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - خانم خانم ها - 24-01-2013

مردم بیکارن
به خاطر چیزهایی الکی به هم گیر می دن
خدایا همه ی مریض ها را شفا بده.

RE: كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - mazii - 07-03-2013

اینو از صفحه ی حوادث روزنامه کش رفتی؟

RE: كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - maryam.ekh - 08-03-2013

عجب.......!!!!

RE: كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - angry boy - 08-03-2013

عجلاااااااااااااا

RE: كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - parisa323 - 09-08-2013

che jelafataaaaaaaaaaaaBig Grin

RE: كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - M.H2 - 09-08-2013

عکس؟؟؟

RE: كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - ☻امیرحسین☻ - 10-08-2013

عکس بذارDodgy

RE: كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - فانتا - 10-08-2013

بیچاره عروسهSadSadSad

RE: كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 02-10-2020

خجالت داره خدايي دارن عروسي مي گيرن سر يه وسيله به هم بپرن كه مثلا بگن چي كمه زياده
طفلي عروس باهزار تا آرزو توخونه داماد ميره اين چيز هارو مي بي نه /: