چای به و لیمو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: چای به و لیمو (/showthread.php?tid=238862) |
چای به و لیمو - sania. - 30-07-2015 حتماً می دانید که چای سیاه که به صورت روزانه در منزل ، محل کار و میهمانی ها برای رفع خستگی و همچنین پذیرایی به صورت دم کرده استفاده می شود، باعث ناراجتی های کلیوی و حتی کم خونی می شود. این بار قصد معرفی یکی از بهترین جایگزین ها برای چای را داریم که از نظر خواص درمانی دارای خواص درمانی بی نظیری است که هم تهیه و هم مصرف آن بسیار ساده خواهد بود. خواص درمانی آرامش بخش تقویت قلب و اعصاب رفع خستگی بهترین نوشیدنی گرم برای پذیرایی در میهمانی ها روش تهیه مقداری به کال(نیمه رسیده) که مختصری هنوز سبز است را به صورت چوب کبریتی خلال کنید، بعد آنها را به مدت 24 ساعت در ظرفی چینی یا بلور در آبلیمو بخیسانید، سپس آنها را صاف کرده بگذارید داخل سبدی تا خوب خشک شوند.بعد از خشک شدن آنها را در یک ماهیتابه روی حرارت فرار داده و کمی برشته کنید. باید مراقب باشید تا نسوزند بلکه رنگی قهوه ای بخود بگیرند. روش مصرف مقداری را داخل قوری به همراه آب سرد ریخته روی حرارت قرار دهید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه دم بکشد سپس نوش جان کنید. RE: چای به و لیمو - شيدا نوطهورى - 30-07-2015 عاليخوب |