انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه سالاد انار و اسفناج... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه سالاد انار و اسفناج... (/showthread.php?tid=238557)



طرز تهیه سالاد انار و اسفناج... - ★♕NIGHT STAR♕★ - 27-07-2015

سایت پیمونه: طعمی ترش شیرین با طراوت و تازگی برگ های آبدار اسفناج سالادی که میتواند جایگزین وعده غذایی سالم و سبکی باشد . سالاد اسفناج و انار به همراه سس بالزامیک یکی از سالاد های پر طرفدار در کشورهای مدیترانه ایست . پیشنهاد میکنم حتما یک بار این سالاد را تجربه کنید.



مواد لازم:



  •     اسفناج .... 750 گرم
  •     قارچ .... 6 -7 عدد
  •     سیب زرد یا گلابی .... 2 عدد
  •     پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه .... 100 گرم
  •     انار .... 1 عدد
  •     لیمو ترش .... 1 عدد
  •     سرکه بالزامیک .... 3 ق غ
  •     روغن زیتون .... 9 ق غ
  •     نمک و فلفل
  •     خامه .... 3 ق غ
  •     نعنا خشک .... 2 ق م

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه سالاد انار و اسفناج... 1


طرز تهیه:




1 - سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .



2 - قارچ ها را اسلایس کرده و سیب ها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .



3 - اسفناج ها را همراه انار دون شده و قارچ و سیب ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .



4 - سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .



نکات :



1 - میتوانید به جای سیب یا گلابی از نارنگی نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما میدهد .



2 - میتوانید از چند گوجه گیلاسی (چری) نیز در ترکیب استفاده کنید .



3 - اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه میشود .



4 - به جای اسفناج از سبزی به نام راکت یا حتی برگ تربچه هم میتوانید استفاده کنید .