سالاد بلوچیز؛ برای شام یا صبحانه؟! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد بلوچیز؛ برای شام یا صبحانه؟! (/showthread.php?tid=238554) |
سالاد بلوچیز؛ برای شام یا صبحانه؟! - ★♕NIGHT STAR♕★ - 27-07-2015 هوا که رو به گرما می رود، میل ما به خوردن غذاهای سرد - به خصوص انواع سالاد ها - بیشتراز غذاهای گرم می شود که انواع مختلف دارند . اگر عاشق پنیر هستید، پیشنهاد ما هم سالاد پنیر است . اصل این سالاد با پنیر بلوچیز درست می شود ولی شما می توانید آن را با پنیر صبحانه هم آماده کنید و با نان تست به عنوان شام نوش جان کنید. این سالاد هم برای صبحانه مناسب است هم برای شام. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر
طرز تهیه: 1. كاسه بلوري متوسطي آماده كنيد و كرفس و پيازچه را ريز خرد كرده و در آن بريزيد. سير را هم رنده كرده و به همراه گردو، جعفري و شويد تازه خرد شده به آن اضافه كنيد؛ سپس پنير فتا را با پشت چنگال خوب له كنيد و به بقيه مواد بيفزاييد. 2. بلوچيز و تخممرغ پختهشده را رنده كرده و به همراه نمك و فلفل به مخلوط فوق اضافه كنيد. 3. كره را در كاسه كوچك فلزي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود؛ سپس روي اين مخلوط سالادي بريزيد و با قاشق بزرگ مواد را آنقدر با هم مخلوط كنيد تا بهطور كامل به كره آغشته شود.با توجه به اينكه اين سالاد بايد به صورت سرد و همراه نان سرو شود، آن را داخل يخچال بگذاريد و 10 دقيقه صبر كنيد تا كمي سفت شده يا بهاصطلاح خودش را بگيرد؛ سپس آن را با برگهاي مورد نظر تزیين كنيد. 4. اين سالاد را با نان معمولي، نان سوخاري يا نان مورد علاقه خودتان ميل كنيد. فوت و فن بلوچيز نوعي پنير است كه درفروشگاههاي عرضه محصولات لبني كارخانهاي يافت ميشود. يه جور ديگه اگر شويد تازه نداشتيد، نصف قاشق چايخوري پودر شويد خشك را جايگزين آن كنيد. RE: سالاد بلوچیز؛ برای شام یا صبحانه؟! - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 10-09-2017 چی هست خوشمزه س |