با این سالاد جلوی مهمان ها پُز دهید! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: با این سالاد جلوی مهمان ها پُز دهید! (/showthread.php?tid=238552) |
با این سالاد جلوی مهمان ها پُز دهید! - ★♕NIGHT STAR♕★ - 27-07-2015 اگر برای مهمانی هایتان معمولا چند مدل سالاد آماده می کنید، سالاد ژله ای را فراموش نکنید. شما با همین روش می توانید انواع و اقسام سالادهای قالبی دکوراتیو را درست کنید و با آن پز دهید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم برای لایه اول:
مواد لازم برای لایه دوم:
طرز تهیه لایه اول: 1. در ظرف مناسبی آب، پودر ژلاتین و شکر را مخلوطکنید سپس ظرف را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاًحل شود. بعد از حل شدن ژلاتین، نمک و اسانس لیمو را اضافه کنید. مواد را داخل یک ظرف بریزید و آن را در یخچال به مدت 10 دقیقه قرار دهید سپس نیمی از مخلوط ژلاتین آماده را در ظرف بریزید و دوباره به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. 2. کلم بروکلی و هویجها راخردکنید و بشویید. گوجهفرنگی را هم از وسط نصف کنید سپس آنها را بخارپزکنید.حالاظرف را از فریزر خارج کنید و مواد بخارپز شده را روی آن بچینید.باقیمانده مخلوط ژلاتین را روی مواد بریزید و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا کاملاًخودش را بگیرد. طرز تهیه لایه دوم: 1. سینه مرغ را همراه با مقداری پیاز،آب،نمک،فلفل و زردچوبه در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. هویج و سیبزمینی را هم بپزید. بعدازاینکه مرغ پخت، آن را ریشریش کرده، کنار بگذارید. سیبزمینی و هویج راهم بعدازاینکه پخته شدند،رنده کنید. خیار شورهارا هم خردکنید. 2. اکنون سینه مرغ ریشریش شده،سیبزمینی و هویج رنده شده و خیار شور خردشده را همراه با جعفری خرده شده، نمک، فلفل و سس مایونز در یککاسه مناسب باهم مخلوطکنید. قالب را از داخل یخچال بیرون آورید و مخلوطی را که آماده کردهاید را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید تا مواد سرد و سفت شوندسپس آن را در ظرف مناسبی برگردانید. RE: با این سالاد جلوی مهمان ها پُز دهید! - FARID.SHOMPET - 28-07-2015 این چرا انقد عجیبه؟ هم نمک داره هم شکر! ژلاتین هم داره! اون وقت بهش میگید سالاد؟ دسر نی؟ |