طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی با گوشت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی با گوشت (/showthread.php?tid=237759) |
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی با گوشت - ƝAƲA - 21-07-2015
کرفس (ساقه کرفس) 2 عدد روغن کانولا 1 تا 2 قاشق غذاخوری گوشت گاو (گوشت بدون استخوان کبابی) 1.360 تا 1.815 کیلوگرم فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری آرد 3 قاشق غذاخوری هویج 4 عدد سوپ آماده (سوپ پیاز) 1 بسته در یک کاسه کوچک، آرد، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
تکه چربی های بزرگ گوشت را بگیرید و داخل ظرف آرد و نمک قرار دهید و بغلتانید. روغن را داخل یک قابلمه بزرگ داغ کنید و گوشت را روی حرارت متوسط تفت دهید تا برشته شود. در صورت نیاز روغن بیشتری اضافه کنید و بعد از داخل روغن بیرون بیاورید و کنار بگذارید. هویج و کرفس را به روغن اضافه کنید و تفت دهید. سوپ را با نصف فنجان آب به آرام پز اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوشت را داخل آرام پز بگذارید و سبزیجات را روی آن قرار دهید و بگذارید به مدت 10 ساعت روی حرارت پایین بپزند. وقتی گوشت پخت، آن را تکه کنید و چربی های آن را بگیرید و با سوپی که در آرام پز آماده کردید، سرو نمایید. |