چیز کیک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: چیز کیک (/showthread.php?tid=237392) |
چیز کیک - Tɪɢʜᴛ - 20-07-2015 مواد لازم برای کیک اسفنجی (برای یه قالب با قطر 20 سانتی متر) تخم مرغ کوچک 2 یا تخم مرغ بزرگ 1 عدد شکر 65 گرم آرد 40 گرم کره ذوب شده 30 گرم 1/3 قاشق چایخوری بکینگ پودر مواد لازم برای کرم پنیری: پنیر خامه ایی 525 گرم شکر 150 گرم نشاسته 15 گرم خامه 90 گرم تخم مرغ 1 عدد (بزرگ) طرز تهیه کیک اسفنجی دور و کف قالب کمربندی فویل بپیچید. زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده ها رو با همزن بزنید وقتی داشت حجمش زیاد میشد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید مخلوط تا پف کنه. وقتی حجم سفیده زیاد شد. زرده رو به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.بعد کره ی ذوب شده ( بذارید سرد بشه) رو اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنیدو با لیسک هم بزنید. آروم و دورانی. مواد رو داخل قالب بریزید و قالب رو داخل فر از پیش گرم شده با دمای 170 به مدت 10 دقیقه بذارید تا بپزه. بعد از پخت بذارید کیک کاملا سرد بشه. طرز تهیه کرم پنیری: نیمی از پنیر رو داخل کاسه ریخته همراه نشاسته ی پودر شده و با هم زن بزنید تا کمی صاف بشه و بعد مابقی پنیر رو اضافه کنید و هم بزنید کمی که مخلوط یکدست شد شکر رو اضافه کنید و چند دقیقه با سرعت بالا هم بزنید. تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید. سپس خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا یه مخلوط یکدست و سبکی رو داشته باشید کرم پنیری رو روی کیک اسفنجی سرد بریزید و یه ظرف پیرکسی ،نشکنی رو پر از آب گرم کنید و قالب رو داخل آب گرم بذارید. پایین قالب تو آب باشه کافیه. و ظرف و قالب رو داخل فر از پیش گرم شده با دمای 170 به مدت 1 ساعت بذارید تا بپزه. بعد از پخت وقتی خنک شد به مدت حدود 4 ساعت تو یخچال بذارید . این چیز کیک از اون چیز کیک هاست که اگه برای مهمونی بخواید یکی دو روز روز قبلش میتونید درستش کنید. |