![]() |
تارت موز با سس کارامل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تارت موز با سس کارامل (/showthread.php?tid=237391) |
تارت موز با سس کارامل - Tɪɢʜᴛ - 20-07-2015 تارت موز با سس کارامل یک دسر شیک و مجلسی است که به راحتی درست می شود فقط حواستان باشد به مهمانتان بگویید که در این دسر از کره بادام زمینی استفاده شده است چون بعضی ها به بادام زمینی حساسیت شدید دارند. ![]() مواد لازم 300 گرم بیسکویت ساده 100 گرم کره 150 گرم خامه صبحانه 140 گرم پودر قند 400 گرم پنیر خامه ای 250 گرم کره بادام زمینی 1 ق چ پودر وانیل به میزان لازم بادام زمینی برای تزئین 3عدد موز مواد لازم برای سس کارامل 40 گرم کره 50 گرم شکر 150 گرم خامه صبحانه طرز تهیه: 1. ابتدا بیسکویتها را در یک کاسه بریزید و آنها را به کمک گوشتکوب کاملا خرد کنید. بیسکویت ها را داخل ظرف غذا ساز هم میتوانید ریز خرد کنید. کره را آب کنید سپس به بیسکویت های خرد شده اضافه کرده، آنها را خوب با هم مخلوط کنید. اکنون مخلوط بیسکویت و کره را کف یک قالب یا چند قالب کوچک که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به کمک دست آن را خوب فشار دهید تا یک لایه از بیسکویت کف ظرف تشکیل شود. قالبها را در یخچال بگذارید تا بیسکویت سفت شود. 2. حالا مواد تارت را آماده کنید. در یک کاسه کوچک خامه را بزنید تا کاملا نرم شود سپس آن را کنار بگذارید. در کاسه دیگر پنیر خامهای، پودر قند و وانیل را بریزید و آنها را هم خوب با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر دو عدد از موزهایی را که پوست گرفته اید کاملا له کنید. اکنون در یک کاسه بزرگ تر، کره بادامزمینی را بریزید و آن را خوب هم بزنید تا نرم شود سپس مخلوط پنیر را به آن اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا موز له شده و خامه را هم به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. 3. در این زمان قالب یا قالبها را از یخچال بیرون آورید سپس از مخلوط حاصل داخل قالبها ریخته و آنها را به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید. 4. برای تهیه سس ابتدا کره و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار داده و خوب هم بزنید تا کمی طلایی شود سپس خامه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس کارامل آماده شود. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید، سس را داخل یک ظرف مناسب ریخته و سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. 5. هر زمان تارتها آماده شدند آنها را با موز باقیمانده و بادامزمینی تزئین کرده، سس را روی شان ریخته ، سرو کنید. یه جور دیگه برای تهیه سس کارامل می توانید شکر را بدون کره روی حرارت قرار دهید تا ذوب و طلایی شود سپس خامه را به آن اضافه کنید[] RE: تارت موز با سس کارامل - FARID.SHOMPET - 28-07-2015 یکی از بهترین دسر هایی هست که می بینم یکی در انجمن گذاشته! ایول! خدایی دمت گرم گذاشتی اینو... یک روز باید حتما درست کنم... |