انجمن های تخصصی  فلش خور
اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) (/showthread.php?tid=236869)

صفحه‌ها: 1 2

اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) - _ƬӇЄ Ɗ▲ƦƘ_ - 16-07-2015

سازمان ستاره شناسی با عذر خواهی ازمردم ایران اعلام کرد بدلیل اشتباه ستاره شناسی که رخ داده ماهی که روزه گرفتیم شعبان بوده ....پیشاپیش حلول ماه رمضان مبارک???

یک کلام هاک تو سراخترشناسان.من عمرا بگیرم دیگه.چرااااااا

ب خدا خودمو میپوکونم

چرااا؟؟؟؟خدا ب قران من نمیگیرما.تقصیر خودته ملت مارو خنگ ساختی

RE: اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) - دریای بی موج - 16-07-2015

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی الان رمضون نیست Angry AngryAngry Angry Angry Angry
پس من واس کی روزه میگیرم

RE: اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) - _ƬӇЄ Ɗ▲ƦƘ_ - 16-07-2015

اره.ینی امشب ماه شعبان تموم میه و از پس فردا ماه رمضون واقعی شروع میشیم و در کل ب فناااااا رفتیم.
پیشا پیش ماه رمضان مبارک.

برای راهپیمایی اعتراض ب سهل انگاری اخترشناسان.باهم هماهنگ باشیم

اره.ینی امشب ماه شعبان تموم میه و از پس فردا ماه رمضون واقعی شروع میشیم و در کل ب فناااااا رفتیم.

RE: اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) - ژوللی - 16-07-2015

بله دیگه هر کسی که تونسته تا اخرشو بگیره الان به Fرفته :4fv:
ازجمله بنده :N56:

RE: اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) - dokhi khoooooooobi - 16-07-2015

مگه داریم....مگه میشه!!!!

RE: اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) - DAZZLING BOY - 16-07-2015

چررررررررررت '-'

RE: اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) - -Arad- - 16-07-2015

شوخی بود دیگه نه Huh

RE: اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) - آویـــسـا - 16-07-2015

شوخی میکنی دیگه واقعیت نداره مگه میشه ینی اختر شناسا اینقد خرن ؟؟؟؟؟؟

RE: اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتیییم) - ✘Nina✘ - 17-07-2015

بگو داری شوخی میکنی؟
با روحیه ما بازی نکن!! Sleepy

Big Grin Big Grin

RE: اشتباه اختر شناسان در دیدن هلال ماه شوال.(ماه رمضون نبوود این ماااااه..ب فنا رفتی - _ƬӇЄ Ɗ▲ƦƘ_ - 17-07-2015

من خودم گو گیجه گرفتم از وقتی فمیدم ب مولا