انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه دو نوع اسنک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه دو نوع اسنک (/showthread.php?tid=236343)



طرز تهیه دو نوع اسنک - سید محمد رضا معلمی - 13-07-2015

روش اول:اسنک سالم
مواد لازم برای اسنک:
1-سس گوجه 20 گرم
2-نان تست 2 عدد
3-قارچ به میزان دلخواه
مواد لازم برای مایه اسنک:
سویا یا گوشت چرخ شده 50 گرم 
رب گوجه به میزان لازم
سیب زمینی دو عدد کوچک
سیب زمینی هارا ریز خورد میکنیم
سویا را پس از خیساندن به آن اضافه میکنیم.به همراه رب گوجه در مایتابه با روغن و نمک سرخ میکنیم
سادویچ ساز را بگذارید خوب گرم شود.یک نون تست وردادید ومایه را به همراه قارچ روی آن بزارید.سس گوجه هم روی مایه بذارید.نان تست را روی ماده بزارید و داخل ساندویچ ساز قرار دهید اینبرای یک نفرد بود دستور اسالم هم باید کالباس بجای مایه بذارید
ممنون