سوسیس و کالباس نخورید.. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: سوسیس و کالباس نخورید.. (/showthread.php?tid=236091) |
سوسیس و کالباس نخورید.. - •ДmịrHoSsiŋ• - 11-07-2015 معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: کالاهایی که سلامت جامعه را به مخاطره میاندازد شناسایی شدند. به گزارش ایسنا، دکتر «رضا سپهوند» در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان با بیان اینکه ایمنی فرآوردههای گوشتی قابل قبول نیست، اظهار کرد: در ایمنی و امنیت غذایی مشکلاتی وجود دارد که باید دانشگاه علوم پزشکی، دامپزشکی و جهاد کشاورزی آنها را برطرف کنند. وی با بیان اینکه در مادهی 37 برنامهی پنجم توسعه هر سال کالاهایی که سلامت جامعه را به مخاطره میاندازد شناسایی میشوند، یادآور شد: مردم کالاهای آسیبرسان نظیر انواع سوسیس، کالباس، ژامبون و انواع همبرگر و کباب صنعتی و صنفی که درصد چربی آنها بیش از 20 درصد باشد را استفاده نکنند. سپهوند یادآور شد: مردم از مصرف انواع ساندویچ و پیتزاهایی که شامل سوسیس، کالباس و ژامبون بوده، سالاد الویه صنعتی و صنفی، سمبوسه و فلافل که با روش غوطهوری در روغن ایجاد میشود، کنسرو و کلهپاچه، انواع پنیرهای خامهای پرچرب و با چربی بیش از 28 درصد، انواع پنیرهای چرب با چربی بیش از 45 درصد در ماده خشک خودداری کنند. وی اظهار کرد: انواع کره و خامه، فرآوردههای یخی خوراکی، انواع نکتار و نوشیدنیهای میوهای گازدار و بدون گاز با محتوای آب میوه کمتر از 50 درصد، انواع شربت و نوشیدنیهای غیرمیوهای، انواع آجیلهای شور و شورهای سبزیجات با نمک بیش از 5 درصد، انواع طعمدهنده مصنوعی، انواع سنگهای مصنوعی در مواد غذایی، انواع رنگهای حاوی سرب، روغنهای جامد و مایع نباتی با میزان اسید چرب اشباع بالاتر از 30 درصد و یا میزان اسیدهای چرب ترانس بالاتر از 2 درصد، انواع سسهای چرب با چربی بیش از 30 درصد، انواع فرآوردههای حجیم شده بر پایه ذرت(انواع پفک) و انواع شیرینیجات و بامیه از جمله کالاهایی است که سلامت فرد را به مخاطره میاندازد. |