دخملاااااا بدوید بیاید.......... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: دخملاااااا بدوید بیاید.......... (/showthread.php?tid=234892) صفحهها:
1
2
|
دخملاااااا بدوید بیاید.......... - هلیا78 - 28-06-2015 سلام دخترای گل و گلاب انجمن بفرمایــــــیـــــــــــد ::::: ♥•٠· من یک دخترم نه یک مانکن فروشگاه, نه یک وسیله برای جلب توجه, و نه یک تابلو نقاشی پیشرفت و بالارفتن را میخواهم اما نه به هر قیمتی آزادم اما با تفسیری جدابافته... آزادی من حجاب من است ، طلا هم آزاد است اما همیشه محفوظ ، طلا را هیچوقت فله نمیفروشند! آن چه را فله میفروشند که زیادی آزاد باشد .نمونه اش "سبزی خوردن"! ♥•٠· هــــــــــــــــــی تو پــــســــــــــــــــــــــــر... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺯﻥ ﯾﺎ ﺩﺧــﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﺪﯼ ﺑﻪ ﺭﺧﺘﺨﻮﺍﺏ ﺑﺮﻭﯼ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ " ﺩﻭﺳﺘﺖ" ﺷﺪ " ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺕ" ﻧﯿﺴﺖ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻮﺍﺏ "ﺳﻼﻡ " ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﯾﮏ " ﻋﻠﯿﮏ " ﻣﺤﺘﺮﻣﺎﻧﻪ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﻧﻪ ﯾﮏ ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎﯾﺪ " ﻣﺮﺩ " ﺑﺎﺷﯽ ﻧﻪ " ﻧﺮ ..." ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺯﻥ "ﺗﮑﯿﻪ ﮔﺎﻩ " ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺩﺧﺘﺮ " ﺗﻮﺟﻪ" ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ "ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ" ﻋﺸﻘﺖ ﺭﺍ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﯽ ﻧﻪ "ﭼﻨﺪ ﺩﺧﺘﺮ ..." ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺯﻥ " ﺣﺴﺎﺱ" ﺍﺳﺖ؛ﻣﯿﺸﮑﻨﺪ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ... ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯽ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﺮﺍﻫﯽ ﻭ ﻫﻤﺪﻟﯽ ﯾﮏ ""ﺟﻨﺲ ﻣﺨــــــﺎﻟﻔﺖ "" ﺣﺴﺎﺏ ﮐﻨﯽ ... من یک دخترم....میبینم....میفهمم اما ـسکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــُــــــــــღوت مۍکنمـــــ !! تا نفہمی حَـــــــــواسم بہ تمامــــــــــ جزیاتــــــــــ اۍن دنیا هست ! ـتمام و کماݪ بے هیچ سانسوری! من یڪ دُختَرم.....دٍلم کہ بشکند دیگر بَند نمے خورد! امّا بِِہ رویت نمۍآورم که زَخمݜ نا عَلاج استـــــــ ـ....و ݜایَد همیشگے! مادخترا همه چیزمون خاصه خنده هامون گریه هامون تیپمون رفتارمون احساساتمون دوست داشتنامون ماها مخاطب نبودیم که خاص شدیم خاص بودیم که مخاطب شدیم به افتخار خودمون ✘آهاے اפنایـے ڪـــہ یڪے בפستتـפטּ בاره بــہ جهنـَـҐ ما رפ همـــہ בפس בارטּ... ✘ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ✘اعتقادات هر ڪسے مثل مسواڪـہ خواهشا تو حلق بقیـہ نڪنیـטּ ! ✘ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ •●بــآیَـב بِهــ بَعضـــﮯ هــــآ گُفــتـــــ :· •●ظَـرفــیـتــِـ پُشتـــــ تَڪِـمیل َاـωـت لـُـطفــآ از جـُــلـפּ خَنــجَــر بـِــزَטּ!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ اومَدیــــــم زِندِگیـــــــــ کُنیـــــم زِندِگیـــــ پیـــــشـ دَستـــــیـ کَـــــرد ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ خدایا خودِمونیــــم اِنگـــآر خآک کَم آوردیــــــــے بَعضیـــ آدَمآرو با لَجَنـــْـ مآس مآلیــ کَردیـــــآ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ نظر و سپاس بدید هاااااااااا:498: RE: دُختَرآنِـــــــــــــــــه - **elmira** - 29-06-2015 ست های جالبیبود و همین طور متن های جالب خیلی ممنون عزیزم RE: دُختَرآنِـــــــــــــــــه - هلیا78 - 29-06-2015 خواهش میکنم بقیه کوجاننننن نظر و سپاس میخواماااااااااااااا RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - هلیا78 - 29-06-2015 نظر و سپاسسسسسسسسسسسسسسسسسسا کجان RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - Sa Har Naz - 29-06-2015 مرسيييييييي RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - ژوللی - 29-06-2015 خیلی ناز بودن اگه میشه بازم بزار RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - ✓SHINE AGAIN✓ - 30-06-2015 مرسی اجی عالی بود اینم چند تا عکس: RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - هلیا78 - 30-06-2015 عکسات برا من نیومددددد RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - هلیا78 - 03-07-2015 کوشیییییییییدددددددددددد پس دخملااااا RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - | ᴘᴏɪꜱᴏɴ | - 14-07-2015 Bazi az axat khoshmal bodan (: |