متن و ترجمهBODY & the sunازINNA - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: متن و ترجمهBODY & the sunازINNA (/showthread.php?tid=234359) |
متن و ترجمهBODY & the sunازINNA - _ƬӇЄ Ɗ▲ƦƘ_ - 26-06-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. We were se./x/y ما جذاب بودیم We were bad ما شیطون بودیم We were everything, everyone wished they had ما همون چیزی و کسی بودیم که همه آرزوش رو داشتن We were crazy ما دیوونه بودیم We were good ما عالی بودیم We did everything that others wished they could ما همون کاری رو می کردیم که همه آرزوی انجامش رو داشتند We were falling when the skies were blue ما عشقمون به هم کم شد وقتی که آسمون آبی بود It's a shame how winter came too soon باعث تاسف که چقدر زود زمستون رسیده (عشقمون به ته خط رسیده) Tried to love you but the love falls too سعی میکردم که دوست داشته باشم ولی عشقمون کم رنگ شد Should we let it go, let it go, let it go آیا باید فراموشش کنیم؟ (Let it go همون Stop Talking about یا Forget everything) I've been thinking 'bout you من دارم به تو فکر میکنم You've been thinking 'bout me تو داری به من فکر میکنی All the things that we've done به هم فکر کردن تمام چیزی که انجام میدیم Oh how I miss your body and the sun اوه چطور میتونم تو و خورشید رو فراموش کنم I've been thinking 'bout you من دارم به تو فکر میکنم You've been thinking 'bout me تو داری به من فکر میکنی All the things that we've done به هم فکر کردن تمام چیزی که انجام میدیم Oh how I miss your body and the sun اوه چطور میتونم تو و خورشید رو فراموش کنم Ain't no limits هیچ محدودیتی نداره Ain't no rules هیچ قانونی وجود نداره Baby there ain't no telling what we can do عزیزم کسی نمونده که بهش نگفته باشیم چی کار میتونیم بکنیم We'll get crazy ما دیوونه میشیم We'll be cool ما آروم میگیریم We'll do everything others wished they could ما همون کاری رو می کردیم که همه آرزوی انجامش رو داشتند We were falling when the skies were blue ما عشقمون به هم کم شد وقتی که آسمون آبی بود It's a shame how winter came too soon باعث تاسف که چقدر زود زمستون رسیده Tried to love you but the love falls too سعی میکردم که دوست داشته باشم ولی عشقمون کم رنگ شد Should we let it go, let it go, let it go آیا باید فراموشش کنیم؟ I've been thinking 'bout you من دارم به تو فکر میکنم You've been thinking 'bout me تو داری به من فکر میکنی All the things that we've done به هم فکر کردن تمام چیزی که انجام میدیم Oh how I miss your body and the sun اوه چطور میتونم تو و خورشید رو فراموش کنم I've been thinking 'bout you من دارم به تو فکر میکنم You've been thinking 'bout me تو داری به من فکر میکنی All the things that we've done به هم فکر کردن تمام چیزی که انجام میدیم Oh how I miss your body and the sun اوه چطور میتونم تو و خورشید رو فراموش کنم Oh how I miss your body and the sun اوه چطور میتونم تو و خورشید رو فراموش کنم I've been thinking 'bout you من دارم به تو فکر میکنم Oh how I miss your body and the sun اوه چطور میتونم تو و خورشید رو فراموش کنم RE: متن و ترجمهBODY & the sunازINNA - Cigarettes.at.daybreak - 26-06-2015 عزیزم جاش تو متن آهنگ های انجمن موسیقی : | RE: متن و ترجمهBODY & the sunازINNA - _ƬӇЄ Ɗ▲ƦƘ_ - 26-06-2015 (26-06-2015، 6:32)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حال نداشتم اونجا بزارم.این دم دسم بود.حالا دوسان انتقال بدن |