میای تو و جواب میدی افتاد؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: میای تو و جواب میدی افتاد؟ (/showthread.php?tid=233063) صفحهها:
1
2
|
میای تو و جواب میدی افتاد؟ - دکتر دیوونه - 19-06-2015 شماره مبایلت با کدوم شماره تموم میشه؟ 0=زرنگ 1=دلخوش 2=مهربان 3=آروم 4=باغیرت 5=عاقل 6=باوفا 7=دوست داشتنی 8=هنرمند 9=روراست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینو حتما بگید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خودم: 7:دوست داشتنی 12:بچه ی زیر 12سال امین حیایی خخخخ شماره 2 خونه دوستم کلا من بچه ی خیلی خوبیم بالشم و لباسم و دستای خودم 3 به طور عجق وجقی نوشتم MEHRSA امیر تتلو و پرسپولیسو عشقه از اعتماد بی جا و تنهایی و کلا خود زندگی میگ میگ راحت شدم رفت خدا بیامرزدم ضغیفه گفتن به خانوما بدون تو میمیرم منتظر شمام RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - setareh80 - 19-06-2015 5= عاقل 7= خواننده ی معروف محمد رضا گلزار شماره ی 1 خونه ی دوشتم خدا شماره ی 3 اون نسکافه ایه star شماره ی 1 یاس استقلالی از یکنواخت بودن زندگیم باب اسفنجی آخه چرا ؟ شماره ی 3 ضعیفه گفتن به خانوما دلم برات نگ شده من بدون تو میمیرم RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - sufiy - 21-06-2015 5=عاقل هنر پیشه هالیوود 7و6 2 11 3 3 xperia l 2 هیچی سونیک خدا بیامرزش._. 3 میخوای بیا میخوای نیا = ) RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - A General - 21-06-2015 همشو باید جواب داد 1=دلخوش 13-خودم 5-امین هیچ کدوم نظری ندارم 27-تنهایی نمی تونم نظر بدم ولی 13 4-مرد گریه نمی کنه گریه کنه هیچ کس نمی تونه پاکش کنه 3-چون سر محلمونم پیدا می شه اسم کوچیک خودم اقاق رپ دوس ندارم توپم دوس ندارم من بی نظر خوابیدن باب اسفنجی خدا بیامرزدش 3 خدارو شکر دلم استاندارده نه تنگ میشه نه گشاد RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - Medusa - 21-06-2015 عـاقـل =| 100% خـوانـنـده ی مـعـروف ^_^ شـهـاب حـسـیـنـی (= 1 -_- لـس انـجـلـس I ♥ LA نـفـهـمـه -_- خـودم مـگـه دسـت نـدارم ؟ )= 22222 Sanam رو خـیـلـی اجـق وجـق نـوشـتـم +_+ یآس اسـتـقـلـالـی ^_^ از یـه سـری آدمـای نـفـهـمـ /= پـت و مـت (= ||||||= ضـعـیـفـه گـفـتـن بـه خـانـومـا -_- . بـقـیـه خـوبـن ._. در حـال حـاضـر دلـتـنـگـی ای وجـود نـدارد ._. RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - درسا گلی - 21-06-2015 سوالاش زیاد بود حوصله نداشتم جواب بدم....خخخخخ RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - یاسی@_@ - 21-06-2015 طولانی بودند اما به یه سوالش باید جواب می دادم حتما یاســـــــــ پرچمش بالاست همین حتی اگه استقلالی هم نباشه RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - MaDixOl - 21-06-2015 1. دلخوش 2. خواننده معروف 3.محمد رضا گلزار 4. شماره 2 5. مسابقه فوتبال 6.شماره 1 7.خودم مگه دست ندارم؟ 8.شماره5 9.Dady Leng Deraz 10. تتلو پرسپولیسی 11.خداوکیلی از هیچی 12.Pat & Mat 13.آخی 14.ضعیفه گفتن یه خانوما 15.عاشق شیطونیاتم RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - Bita binam - 21-06-2015 دوتا دارم 2=مهربان 3=آروم اصلا اینطور نیس خواننده معروف شهاب حسینی 3.... پارک بانوان بالشتم 3.5جووووووووووووون Smt 111 تتلووووووو از خودم بره ناقلا. مرد عنکبوتی. باب اسفنجی خدا بیامرزتش ضعیفه... کی ببینمت؟ RE: میای تو و جواب میدی افتاد؟ - یاسی@_@ - 21-06-2015 نقل قول: خودم: [/quote] مهرسا مگه نگفته بودی یاسو دوست داری به من ها ؟؟؟؟؟!!!! ازت اصلا انتظار نداشتم |