انجمن های تخصصی  فلش خور
میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین (/showthread.php?tid=232140)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - لایلا - 14-06-2015

اولین بار داشتم تو گوگل عکس  سوتی ها رو نگاه میکردم زدم  رو یکیش رفت تو یه سایت بالاش گنده نوشته

بودفلش خوراولین اومدم پایین و عکسارودیدم ....آخ که چقد الکی خندیدم عکسارو داشتم می دیدم که دیگه واقعا 

اعصابم خوووووووورد شد....براچی؟...چون یه کادر زرد گیر داده بود به من بدبخت نوشته بود که ثبت نام کنم آخر با 

حرص رفتم عضو شدم و ا ز شر اون کادره خلاص شدم بقیه ی عکسارو که دیدم گفتم بیخیال حوصله ندارم بزار نام 

کاربریمو حذف کنم 3 ساعت کل سایتو گشتم ولی نتونستم بیخیال شدم و از سایت خارج شدم فرداش داشتم تو نت 

میچرخیدم که با خودم گفتم بزار برم تو  همون سایت دیروزیه رفتم توش خلاصه من بدجور گیر این سایته افتادم 

شوما هم بگــــــــــین که چجوری شد که تو فلش خور موندگار شدین

میدونم موضوعه جالبی نیست ولی خب شوما بگین Big Grin

RE: میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - Xx - wounded -xX - 14-06-2015

وقتی عکس دخترای خوشکلو میذاشتن..........دخترای انجمن میگفتن زشته.................منم اعصابم خورد شد..................ثبت نام کردم تا دهن اینارو ببندم :4chs: :4chs:.................موضوعت خوب بود

RE: میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - I am the Queen - 14-06-2015

منم مثه تو عضو شدم

RE: میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - Sadaf 2014 - 14-06-2015

من از طریق یکی از دوستام Big Grin

RE: میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - گریس - 14-06-2015

داشتم برای آبجیم بازی میاوردم عضو شدم تاکارم راحت تر بشه :cool:

RE: میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - آویـــســا - 14-06-2015

(14-06-2015، 17:10)لایلا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین بار داشتم تو گوگل عکس  سوتی ها رو نگاه میکردم زدم  رو یکیش رفت تو یه سایت بالاش گنده نوشته

بودفلش خوراولین اومدم پایین و عکسارودیدم ....آخ که چقد الکی خندیدم عکسارو داشتم می دیدم که دیگه واقعا 

اعصابم خوووووووورد شد....براچی؟...چون یه کادر زرد گیر داده بود به من بدبخت نوشته بود که ثبت نام کنم آخر با 

حرص رفتم عضو شدم و ا ز شر اون کادره خلاص شدم بقیه ی عکسارو که دیدم گفتم بیخیال حوصله ندارم بزار نام 

کاربریمو حذف کنم 3 ساعت کل سایتو گشتم ولی نتونستم بیخیال شدم و از سایت خارج شدم فرداش داشتم تو نت 

میچرخیدم که با خودم گفتم بزار برم تو  همون سایت دیروزیه رفتم توش خلاصه من بدجور گیر این سایته افتادم 

شوما هم بگــــــــــین که چجوری شد که تو فلش خور موندگار شدین

میدونم موضوعه جالبی نیست ولی خب شوما بگین Big Grin
من تقریبا همینطوری اینجا عضو شدم

RE: میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - دکتر دیوونه - 14-06-2015

من به هوای بازی های آنلاینش Big Grin

RE: میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - serpent - 14-06-2015

منم مث تو عضو شدم...

RE: میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - fakhte - 14-06-2015

من وقتى ديدم خواهرم تو انجمن هست يواشكى ايپد رو ديدم تا خواهرم حدود ساعت٩-٨ از انجمن رفت بيرون بعد ساعت ٦صبح برا نماز بيدار شدم خواهرم هنوز خواب بود زود رفتم از ايمش خروج بعد خواهرم خواست بره ميبينه از ساست خروجه من هم خودمو زدم به خواب .خواهرم رمزش يادش رفته بعد خودم ازش اجازه گرفتم منو ثبت نام كنه بعداً كم كم به هش گفتم اونم گفت اشكال نداره بعد به دختر عمه هام گفتم بياين اينجا اونا هم از اين سايت خوششنو امد

پايان اين نظر ببخ شبيح موضوعه

RE: میخوام ی چی بتون بگم خواهشا بیاین - Cigarettes.at.daybreak - 15-06-2015

دوستـم بهـم معرفيش كَرد :‌)

منم ميــآم ..چون سـآيتُ بـآ اعضـآش دوس دآرم :‌)!!