![]() |
طرز تهیه میگو سوخاری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه میگو سوخاری (/showthread.php?tid=23156) |
طرز تهیه میگو سوخاری - نانا☀2012 - 24-11-2012 رچسب ها: روغن زیتون, نمک, آبلیمو, روغن کنجد, میگو, میگو سوخاری, تهییه ی میگو, آشپزی, فلفل, پختن میگو, میگو سرخ کرده مواد لازم: 1- ميگو پاك كرده 500 گرم 2- آرد 3 قاشق غذا خوري 3- زعفران دم كرده 3 قاشق غذا خوري 4- روغن زيتون 2 قاشق غذا خوري 5- آب ليمو 2 قاشق غذاخوري 6- آب نصف ليوان 7- نمك و فلفل به مقدار كافي 8- روغن كنجد براي سرخ كردن ميگو به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا ميگوها را شسته و خشك مي كنيم روغن زيتون، آبليمو و نمك و فلفل را در ظرفي مخلوط مي كنيم و ميگوها را به آن اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال مي گذاريم .آرد را با آب و كمي جوش شيرين و دم كرده زعفران مخلوط مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا حالت سس پيدا كند. روغن كنجد را در ظرفي كوچك و گرد كه مسي باشد مي ريزيم و داغ مي كنيم سپس يكي يكي ميگوها را داخل سس مي كنيم و بعد داخل روغن داغ مي ريزيم . سعي كنيد هر بار 2 ميگو در ظرف بيندازيد. توجه داشته باشيد روغن بايد سطح ميگو را بپوشاند تا ميگو خوب سرخ شود و پف كند . در كنار اين غذا مي توان از سبزيجات پخته استفاده كرد. (ماهي هاي بدون استخوان را نيز مي توان دقيقا به همين روش سرخ كرد) |