طرز تهیه تصویری دُنات - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه تصویری دُنات (/showthread.php?tid=231493) |
طرز تهیه تصویری دُنات - Mason - 10-06-2015 مواد لازم برای تهیه دونات: یک فنجان سرپر شیر (به 1/4 و 3/4 فنجان تقسیم کنید) 3 عدد زرده تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری شکر ریزدانه 2 تا 1/2 فنجان آرد گندم نصف قاشق چایخوری نمک 3 قاشق چایخوری مخمر خشک یک قاشق چایخوری وانیل نصف قالب کره مرحله 1:شیر را گرم کنید(تا 110 درجه فارنهایت) مرحله 2:در یک کاسه متوسط 3/4 شیر گرم و 2 قاشق چایخوری مخمر را بریزید و با یک قاشق هم بزنید تا مخمر از هم جدا شوید. مرحله 3:حال 3/4 فنجان آرد را در کاسه بریزید و با قاشق هم بزنید تا حالت خمیر بگیرد مرحله 4:سپس روی کاسه را با پلاستیک کاور کنید و در یک مکان گرم به مدت 30 دقیقه قرار دهید.باید کاسه کاملا کاور شود تا گرما ببینید.میتوانید از پارچه نیز استفاده کنید. مرحله 5:بعد از 30 دقیقه خمیر شما بالا آمده است.1/4 فنجان شیر گرم شده باقیمانده را با یک قاشق چایخوری مخمر،درون مخلوط کن بریزید.مایه خمیر را از ظرف بخراشید و در ظرف بریزید. مرحله 6:در این مرحله زرده های تخم مرغ،وانیل،نمک و شکر را نیز درون مخلوط کن بریزید. مرحله 7:مواد را با مخلوط کن به هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شود. مرحله 8: 1/4 فنجان آرد را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه با مخلوط کن به هم بزنید. مرحله 9:حالا کره را اضافه کرده و باز به مدت 30 ثانیه به هم بزنید. مرحله 10:در این مرحله اگر میکسر شما در حالت درست کردن خمیر فیکس و محکم میشود ادامه دهید اگر نه مواد را در یک کاسه بریزید و با مخلوط کن به کار ادامه دهید چون خمیر سفت خواهد شد.اکنون 1/4 فنجان آرد نیر دوباره به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر سفت شود اگر نشد 1/4 دیگر آرد اضافه کنید و به هم بزنید تا در نهایت به خمیر سفت خود دست پیدا کنید به طوری که دیگر به دیواره نچسبد. مرحله 11: در این مرحله خمیر شما باید مثل تصویر از جداره جدا شده و مثل یک توپ در وسط ظرف باد.برای اطمینان از آماده بودن خمیر آن را لمس کنید اگر چسبنده بود باز باید مقداری آرد اضافه کنید و هم بزنید.خمیر شما زمانی آماده است که چسبندگی آنه زیاد نباشد. مرحله 12: حالا با یک کاور پلاستیکی ظرف را بپوشانید و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید. مرحله 13:بعد از گذشت 12 ساعت.خمیر را بیرون آورده و برروی سطح پوشانده شده با آرد بیاندازید. مرحله 14: با وردنه از وسط خمیر شروع به صاف کردن آن کنید تا قطر خمیر نصف شود. مرحله 15:در این مرحله میتوانید از یک لیوان با دهانه ای اندازه لیوان در تصویر دونات ها را بر روی خمیر شکل دهید و جدا کنید.برای سوراخ داخل دونات نیز از یک بطری یا هر وسیله ی دیگری که شکل مورد نظر را به شما بدهد استفاده کنید. مرحله 16: در این مرحله دونات های شما باید مثل تصویر باشد. مرحله 17: چند حوله و یا پارچه ی تمیز را بر روی هم بگذارید و روی آن آرد بپاشید.دونات ها را بر روی آن بگذارید.یک کاور پلاستیکی بر روی ان ها بکشید و به مدت 15-20 دقیقه در یک جای گرم بگذارید تا افزایش حجم پیدا کرده و سایز آن ها مقداری بیشتر شود.برای اینکه بدانید دونات های شما آماده سرخ شدن در روغن هستند،به آرامی آن ها را فشار کوچکی دهید اگر به سرعت برگشت یعنی هنوز آماده نیست و اگر به آرامی بازگشت به این معناست که آماده است. مرحله 18: دونات را به دقت در روغنی که از قبل داغ کرده اید(حتما باید از قبل داغ شده باش) بیاندازید.رنگ دونات باید قهوه ای کم رنگ رو به طلایی باشد.برای هر طرف دونات 30 ثانیه تا یک دقیقه کافی است.در این مرحله دقت زیادی به خرج دهید. [b]طرز تهیه دونات با تصویر: [/b]مرحله 19: دونات های خود را ابتدا بر روی حوله های کاغذی بیاندازید سپس بر روی سینی فلزی مشبک تا کمی سرد شوند. طرز تهیه دونات کاور شده با شکلات: مواد لازم برای کاور شکلات 1/5 فنجان شکر الک شده قنادی 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری آب 2 قاشق چایخوری وانیل در یک کاسه متوسط شکر و پودر کاکائو را مخلوط کنید. به آرامی وانیل و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یک مایع یکدست به وجود آید مایع شما باید به این شکل دربیاید.حال یک طرف یا هردو طرف دونات را در کاسه بگذارید تا مواد را به خود بگیرد این شکل نهایی دونات با کاور شکلات شما خواهد بود. تقدیم به : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. not :v |