![]() |
گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) (/showthread.php?tid=2308) |
گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - parya2 - 18-01-2012 گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز): بله خوانندگان عزیز، دوتا جوان (دختر و پسر) کنار پیست نشستهاند و مطمئنا دارند در مورد ورزش بانوان صحبت میکنند. خوب است نزدیک تر بروم، تا مصاحبهای با آنها داشته باشیم… نمیدانم چرا تا من را دیدند پا به فرار گذاشتند؟… مکان: زمین ورزش پارک زمان: ساعت ۱۲ ظهر - خوانندگان عزیز، صدای ما را از زمین ورزش پارک می شنوید، اینجا در این لحظه حتی یک قو هم پر نمیزند، چه برسد به آدمیزاد، آن هم بانوی ورزشکار! زمان: ساعت ۲:۱۷ بعد از ظهر - بله خوانندگان عزیز، دوتا جوان (دختر و پسر) کنار پیست نشستهاند و مطمئنا دارند در مورد ورزش بانوان صحبت میکنند. خوب است نزدیک تر بروم، تا مصاحبهای با آنها داشته باشیم… نمیدانم چرا تا من را دیدند پا به فرار گذاشتند؟! هر چقدر هم که داد زدم «وایسا، وایسا کارِت دارم، من خبرنگارِ بیآزارم، کارِت ندارم»، فایدهای نداشت که نداشت! زمان: ساعت ۴:۲۶ بعدازظهر - در این لحظه و در گرمای نمیدانم چند درجه سانتیگراد، که خر تب میکند، بنده همچنان منتظر سوژه نسبتا جذابی برای مصاحبه و تهیه خبر میگردم. زمان: ساعت ۵:۱ بعدازظهر - خرررررررررررر، پفففففففففف زمان: ساعت ۶ بعدازظهر «داداش، جناب، با شما هستم، بیدار شو، جنس منس چیزی توی بساطت هست؟!!» زمان: ساعت ۷:۴۸ شب الی بوق سگ -خوانندگان عزیز، صدای ما را از همان جای قبلی میشنوید. چه غوغایی بپا شده اینجا. هر لحظه بر تعداد ورزشکاران، به خصوص بانوان ورزشکار و تماشاگران افزوده میشود. قصد دارم مصاحبهای را با تنی چند از حاضرین داشته باشم. با ما باشید… - عذر میخواهم خانم، هدف شما از حضور در اینجا چیه؟ - ببخشید، من مصاحبه نمیکنم. - دختر خانم، شما چند وقت است که برای ورزش کردن به پارک میآیید؟ -برو کنار تا نخوردم بهت… (گرومب، بومب، دیش) آخ سرم… - دختر کوچولو، هدف و انگیزهات از ورزش چیه عموجان؟ - بابااااا، بابایی این آقا خبرنگاره به من فحش داد. - اوهوی یارو میخوای همینجا گلولهات کنم، بدهم بچهها باهات وسطی بازی کنند؟ هان؟ بله خوانندگان عزیز، جای شما اینجا واقعاً خالی است. اصلاً نمیتوانید تصور کنید اینجا چه خبر شده. دختر و پسر، زن و مرد، پیر و جوان، همه و همه توی یک وجب جا بدون اینکه حتی ذرهای با هم تماس پیدا کنند، به انجام حرکات ورزشی و حرکات موزون میپردازند. بله، حالا یک عده از جوانان این مرز و بوم که با حالت خاصی در گوشه زمین ورزش نشستهاند یکصدا فریاد میزنند: «این کمره یا…» واااااای اصلاً باورم نمیشود، هیچکس حتی سر سوزنی هم به دیگری متلک نمیاندازد. اگر کمی گوشتان را تیز کنید، میتوانید انواع مختلف شماره موبایل را که در حین ورزش، بین جوانان رد و بدل میشود را بشنوید. از اعتباری و موقت گرفته تا دائم و ایران چل! اینجا یک محیط ۱۲۰% ورزشی فرهنگی است. اینجا چیزی که بیش از همه چیز توجه آدم را به خودش جلب میکند، حضور تماشاگران با ایمان و صد البته چشم پاک است. - آقا ببخشید، نظرتان را در مورد ورزش بانوان برای ما میفرمایید؟ - نظرم! در مورد کدام یکی؟ مانتو سبزه با مانتو صورتیه؟ نوبتی هم که باشه، نوبت میرسد به بزرگترها… - آقا، شما با این سن و سال اینجا چکار می کنید؟ - اولا کدوم سن و سال؟ ثانیا مگه ما دل نداریم؟ در مجموع ورزش به ویژه ورزش بانوان چیز خوبی است. من هر وقت حوصلهام سر میرود میآیم اینجا چشمچرانی! ببخشید منظورم تماشا بود. آدم احساس جوانی میکند. - حاج خانم شما صحبتی در این مورد ندارید؟ - چی بگم ننه؟! والا دوره آخرالزمان شده. من نمیدونم این زنها چرا اینقدر بیحیا شدهاند؟! پدر و مادر و شوهر اینا کجا هستند؟ چرا نمیآیند اینها را از بین این همه پسر و مرد نامحرم جمع کنند؟ زمان ما که از این خبرها نبود. دختر اجازه نداشت جیک بزند، چه برسد به اینکه، استغفرالله… -خوانندگان عزیز، از اتاق فرمان به من اشاره میکنند که زمان ما به پایان رسیده. تا برنامه بعد و گزارش بعدی خدانگهدار. RE: گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - amir45 - 18-01-2012 خوب بود ![]() RE: گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - M.K.N - 18-01-2012 برای گفتن خوب بود از سپاس استفاده کنید RE: گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - AmItiSe - 10-06-2012 مرسی خیلی باحال بود از اینا بازم بذار ![]() RE: گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - raha8919 - 11-06-2012 خودم ورزشي ام ولي واقعا النا جون صحيح ميفرمايند RE: گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - **MONA** - 11-06-2012 مرسی خیلی قشنگ بود ![]() RE: گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - *larmes de Feu* - 12-06-2012 ای کاش دروغ بود اینایی که نوشتی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - キム尺刀ム乙 - 12-06-2012 بد نبود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منظورم اینه که عالی بود RE: گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - karimi - 12-06-2012 اصلا خوشم نیومد ![]() RE: گزارشی از یک روز ورزش زنان در پارک: «این کمره یا…» (طنز) - parya2 - 13-06-2012 چرا اینا دروغ بودن اقا میلاد؟ |