بیا تو خیلیییییی خوش میگزره... 《جوک دونی انجمن(:》 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: بیا تو خیلیییییی خوش میگزره... 《جوک دونی انجمن(:》 (/showthread.php?tid=230413) |
بیا تو خیلیییییی خوش میگزره... 《جوک دونی انجمن(:》 - †cυяɪøυs† - 04-06-2015 سلام دوستای گل خوبید؟ خوشید؟ سلامتید؟ روبه راهید؟ روبه رشتین؟ خدا رو شکر خب خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست ازین به بعد اینجا خونه جکه انواع جک و مطالب طنز که بخواین :cool: سعی میکنم زود زود با پستای جدید و بدون جک قدیمی بیام و آپ کنم هر کی هم دلش خواست میتونه جک ها و مطالب جالبی رو که خونده بزاره و دیگه هر کس مجبور نباشه برا جک ها و مطالبش یه تاپیک باز کنه. (لازم به ذکره که گفتن مطالب و جک های کمی مورد دار از نظر من مجازه ولی حواستون باشه زیادی مورد دار نشه که اون وقت دیگه نظر من نی نظر مدیره که میزنه شما رو منو باهم یه جا با ار پی جی میترکونه خخخخخخ ) لازم به گفتن نی که از توهین به همدیگه جدا پرهیز کنید.... به پدر و مادر خود نیکی کنید قبل خوابم مسواک بزنید همین دیگه خوش باشین ******************************************************************************************* با دوﺳﺖ ﭘﺴﺮﺗﻮﻥ ﺩﻋﻮﺍﺗﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ ﺳﺮﯾﻊ ﻧﯿﺎﯾﻦ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﺰﻧﯿﺪ ...single ﯾﮑﻢ ﺟﻨﺒﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻦ !!! ﻣﮕﻪ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﻋﻮﺍﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﯿﺎﻡ ﺑﺰﻧﻢ yatim ؟؟؟ . . . . . . . ﺣﺠﺎﺑﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻦ :| ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥ رفتم بانک... به رييس شعبه گفتم: ميخوام يه حساب مشترک باز کنم... پرسيد: با کی؟ گفتم: ميذارم به انتخاب شما.... فقط يکی که خيلی پولدار باشه!!! . . . . . نميدونم چرا با داد و بیداد از بانک بيرونم کردن ... مردم چقدر بی اعصاب شدن!!!والاااا ♡♥♡♥♡♥♥♥♡♥♡♥♡♥♡♥ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺍﺯ ﻋﺮﻭﺳﯽ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ : 1 ﺑﻨﺪ ﮐﻔﺸﻬﺎ ﮐﻪ ﺗﺎ ﯾﮏ ﻭﺟﺐ ﺯﯾﺮ ﺷﮑﻢ،ﺩﻭﺭ ﭘﺎ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ! -2ﻣﺎﻧﺘﻮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻭﺭﻧﺪ -3 ﻟﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﻣﺎﺩﺭ ﯾﺎ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻭﺭﻧﺪ -4 ﻣﻮﻫﺎﯼ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ 5.لنز را در میارن 6.گن را در میارن -5 ﻣﮋﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺭﺍ ﻣﯿﮑَﻨﻨﺪ! -6 ﻧﺎﺧﻦ ﻫﺎﯼ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺭﺍ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ! -7ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﯿﺮ ﭘﺎﮐﻦ ﭘﺎﮎ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ -8 ﺻﻮﺭﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻮﯾﻨﺪ! -9 ﻟﺒﺎﺳﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﺭ ﮐﻤﺪ ﺟﺎﺳﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ! -10 ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻨـــــــــــــــﺪ ! ﭘﺴﺮﻫﺎ : -1 ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻭﺭﻧﺪ -2ﺷﻠﻮﺍﺭﮎ ﺭﺍ ﻣﯿﭙﻮﺷﻨﺪ -3 ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻨـــــــــــــــــــــــــﺪ ازاتاق فرمان اشاره کردن شلوارکم نميپوشن, ميخوابن ♥♡♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥ هایده ثابت کرد خوانندگی ربطی به هیکل نداره قمیشی هم ثابت کرد به قیافه هم ربطی نداره اما شماعی زاده ثابت کرد نه تنها به هیکل و قیافه ربطی نداره حتی به صدا هم ربطی نداره ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥ پدرم همیشه تو شرایط بحرانى کمکم میکنه، مثه امشب،، گفتم :بابا فک کنم عاشق شدم.. گفت :گوه نخور (-_-) ♡♥♡♥♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥ عشقای امروزی شدن مثل شرکت های هرمی مثلا: من یه مخاطب خاص دارم؛ . . . . . . . . مخاطب خاص منم شیش تا مخاطب خاص داره....... ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥ پیج مشکلات جنسی.... . . . . . . . . . مشکلات جنسی واسه بچه پولداراس ما مشکلات مالی داریم ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥ اتاقمو جاروبرقی میکشیدم و در حینش ، آهنگم گوش میکردم هندزفری تو گوشم ، ولوم بالا و شروع کردم با جدیت تمام جارو کشیدن بعد ۵ دقیقه مامانم زد رو شونم!!! هندزفری رو در آوردم گفتم جانم مامان؟ گفت لااقل جارو رو روشن کن میمون ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡ از شادمهر عزیز یه سوال داشتم تو اون آهنگی که میخونه از آدمهای شهر بیزارم چون با یکیشون خاطره دارم . . . . . . ِ ِ شهر مورد نظر احیانا جده نیست؟ ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♥♡♥♡ لباسشویی داریم خیلی با فهم و کمالاته اصن به این نگاه نمیکنه لباس چه رنگی تحویلش دادی نگاه میکنه هر رنگی بهت بیاد تحویلت میده از اون گذشته خیلی هم اجتماعیه وقتی میوفته رو خشک کن میاد تو پذیرایی یه دوری میزنه و احوال پرسی میکنه و میره سر جاش ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♥♥ اخدایا امشب میخوام همه رو ببخشم... . به جز کسی که وقتی بچه بودم تولدم بهم کادو پارچ و لیوان میداد :-| ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♥♡ رفتم بانک به کارمنده میگم: ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﺷﻤﺎ ﺻﻨﺪﻭﻗﺪﺍﺭ ﻫﺴﺘﻴﻦ؟ . . . . . . . . . ﮔﻔت نه ؛ﻫﺎﭺ ﺑﮑﻢ ﺍﺻﻦ ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﻡ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ... مردم أعصابشون زیرِ درختِ البالو گمشدهه,,, ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♥♥♥♡♥♡♥♡ فتانه خواننده قدیمی درباره آقاشون میفرمایند: هم نامهربونه هم آفت جونه هم با دیگرونه هم قدرم ندونه ندونه ندونه هم دو رو و دو رنگه هم خیلی زرنگه هم دلش چه سنگه هم با من میجنگه میجنگه میجنگه از این کاراش خبر دارم اما چه کنم دوستش دارم ﻛﻠﻲ ﻫﻢ ﺑﺎ اﻳﻦ اﻳﺮاﺩﻫﺎﻱ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﻗرمیداد چقدر قدیميا بساز بودن ... اصن خانم بودن خانه دار بودن زندگی جمع کن بودن ???? ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡ ادم باید تو زندگیش یه نفر رو داشته باشه که وقتی نگاش میکنه دلش یه جوری بشه... . . . من به گوجه سبز یه همچین حسی دارم خب دوستای گل اینم سری اول امیدوارم خوشتون اومده باشه اگر خوشتون اومده قبل رفتن یه تک پا اون سپاس منو بده بیاد بعد برو دم همتون جیز عشق منید عشوه گرید جاهای بد زشته نرید افلین دوست جونیا منتظر سریای دیگه باشین RE: بیا تو خیلیییییی خوش میگزره... چیه نگاه میکنی؟بدو دیگه(؛ )جوک دونی انچ - I r A n - 04-06-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=218548 RE: بیا تو خیلیییییی خوش میگزره... 《جوک دونی انجمن(:》 - †cυяɪøυs† - 10-06-2015 تعداد بالای نظرا و سپاسا کلا باعث امید بخشیه واقعا که RE: بیا تو خیلیییییی خوش میگزره... 《جوک دونی انجمن(:》 - اوا2014سابق - 10-06-2015 خیلی باحال بودن _ مرسی _ سپاس هم دادم _ باز هم بزار RE: بیا تو خیلیییییی خوش میگزره... 《جوک دونی انجمن(:》 - †cυяɪøυs† - 14-06-2015 91 تا بازدید دوتا نظر هفت تا سپاس خودتون قضاوت کنید RE: بیا تو خیلیییییی خوش میگزره... 《جوک دونی انجمن(:》 - ★MøbîÑą★ - 14-06-2015 عالی بودددد |