![]() |
اس ام اس دل تنگم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس دل تنگم (/showthread.php?tid=229541) |
اس ام اس دل تنگم - Ֆℋ£¥∂α - 30-05-2015 ![]() هم قــــــــــد شدیم خدا میداند چه چیزهایی را زیر پاهایم گذاشتم ++++++++++++++++++++++++++++++++++ پست ترین آدما کسایی هستن که به دست گذاشتن رو نقطه ضعف دیگران بگن شوخی ++++++++++++++++++++++++++++++++++ قیافه ام تابلو شده بود گفتن : چی میکشی ؟ گفتم : زجر گفتن : نه یعنی چی مصرف میکنی ؟ گفتم : زندگی ++++++++++++++++++++++++++++++++++ چقدر جالب تو لحظه های داغونی فقط یه نفر میتونه آرومت کنه اونم کسیه که داغونت کرده ++++++++++++++++++++++++++++++++++ اینجا جاییست که عشقبازی نمی کنند با هم با هم با عشق بازی میکنند ++++++++++++++++++++++++++++++++++ اجازه خدا ؟ میشه ورقمو بدم ؟ میدونم وقت امتحان تموم نشده ولی خسته شدم ++++++++++++++++++++++++++++++++++ کسی که نگاهت را نمی فهمد توضیح های طولانی ات را هم نخواهد فهمید. ++++++++++++++++++++++++++++++++++ اگر روزی عاشق شدی قصه ات را برای هیچکس بازگو نکن این روزها چشم حسودان به دود اسپند عادت کرده ++++++++++++++++++++++++++++++++++ کاش به جای این همه باشگاه زیبایی اندام یه باشگاه زیبایی افکار هم داشتیم مشکل امروز ما اندام ها نیستن ، افکارها هستن ++++++++++++++++++++++++++++++++++ این روزها عشق را با دست پس می زنند و با پا پیش می کشند حیف از عشق که زیر دست و پاست مدتهاست در آینه نگاه کردن به تو را تمرین می کنم برای روز مبادا شاید روزی با تو چشم در چشم شدم ++++++++++++++++++++++++++++++++++ تمام خوبی عشق به اینست که وقتی تو نیستی خواب از گلوی چشمانم پائین نرود لبخند بر لبانم جاری نشود و دستانم مدام بهانه ی تو را بگیرند ++++++++++++++++++++++++++++++++++ به سلامتی بازی های کامپیوتری که یادم دادن هر وقت دشمن دیدم یعنی دارم راهو درست میرم ++++++++++++++++++++++++++++++++++ به سرم اگر شلیک کنند جای خون فکر تو میپاشد به دیوار ++++++++++++++++++++++++++++++++++ ﺧــــﻂ ﻋﻤــﺮﻡ ﮐـــــﻒ ﺩﺳــﺖ ﻫـﺎﻳـﻢ ﻧﻴﺴــﺖ ﺑـﻪ ﻓـﺎﻟﮕﻴــﺮ ﺑﮕــﻮ : ﺭﺩِ ﭘـﺎﻫـﺎﻱ ِ ﺗـــﻮ ﺭﺍ ﺑﺒﻴﻨـــﺪ ++++++++++++++++++++++++++++++++++ زیبا ترین پــازِل دنیاست وقتی فاصله ی بین انگشتانم با انگشتان تــــو پر میشود ++++++++++++++++++++++++++++++++++ این خیره ماندن ها به ساعت های دیواری تمرین برای روزهاییست که میدانم نمی آیی ++++++++++++++++++++++++++++++++++ چراهایت جواب ندارد دوستت دارم دلیل نمی خواهد ++++++++++++++++++++++++++++++++++ دو قلب دارم یکی در طرف چپ و دیگری در طرف راست آغوشت را تنگ تر کن من این تن ، دو قلب را دوست دارم ++++++++++++++++++++++++++++++++++ فال حافظ زدنت از پی دلتنگی کیست ؟ من که هر لحظه با تو و دلتنگ توام ++++++++++++++++++++++++++++++++++ من ساده ام و معصوم و الفبای عشق ام محدود به چند حرف ساده است تا با آنها بتوانم بگویم دوستت دارم ++++++++++++++++++++++++++++++++++ خواب خوب است ، بیداری روح است ، آن زمان روح میرود جایی که دوست دارد نمیدانم چرا هرشب پیش توست نمیدانم شاید روحم متعلق به توست خوش به حال روحم که هرشب پیش توست ++++++++++++++++++++++++++++++++++ فقط برای چیدن لبانت پاهایم را بلند میکنم هیچ میوه ای انقــــــــــدر شیرین نیست RE: اس ام اس دل تنگم - عشق دومین - 16-06-2015 خیلی قشنگ وعاشقانه بود من ساده ام و معصوم و الفبای عشق ام محدود به چند حرف ساده است تا با آنها بتوانم بگویم دوستت دارم +++++++++++++++++++ از این جمله خیلی خوشم اومئ خسته نباشی دوست با سلیقه ی من |