میگو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: میگو (/showthread.php?tid=229464) |
میگو - sahar h - 30-05-2015 مواد لازم براي 4 نفر: ميگوي پوست كنده 500 گرم زردچوبه 1 قاشق چايخوري پياز خلال شده 2 عدد سير رنده شده 3 حبه گشنيز خرد شده نصف پيمانه فلفل دلمهاي خلال شده 1 عدد گرد ليموعماني 1 قاشق چايخوري آبليمو 1 قاشق غذاخوري نمك 1 قاشق چايخوري فلفل سياه يا قرمز 1 قاشق چايخوري روغن به ميزان لازم برنج 3 پيمانه طرز تهيه: ميگو را به مدت 30 دقيقه با 3 پيمانه آب و نصف قاشق چايخوري زردچوبه با حرارت ملايم آبپز كنيد. پياز و سير را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزي به پياز داغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. فلفل دلمهاي، زردچوبه، گرد ليموعماني، آبليمو، فلفل و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. وقتي آب ميگو كشيده شد، حرارت را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمهاي مناسب (ترجيحاً از جنس تفلون) مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد.مايه ميگو را روي برنج بريزيد و سپس باقي برنج را روي ميگو ريخته و يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از پختن و آماده شدن، تهچين را مانند كيك در ظرف برگردانيد. نكته: 1ـ در صورتي كه ظرف تفلون در دسترس نباشد، ميتوانيد مخلوط برنج و ميگو را در ديس يا ظرف كمعمقي بكشيد. 2ـ اين غذا بيشتر در كشورهاي عربي و حوزه خليجفارس طبخ ميشود. RE: میگو - Xx - wounded -xX - 30-05-2015 میگو کبابی خوبه مرسی.+سپاس |