آش سبز با ماست - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آش سبز با ماست (/showthread.php?tid=22930) |
آش سبز با ماست - امیررضا* - 22-11-2012 پیاز:1 عدد جعفری خرد شده : 5 ق غ اسفناج ساطوری شده: 5 برگ آب : 5 لیوان نعناع تفت داده شده : 1 ق م آرد برنج (یا سفید): 3 ق غ لوبیا سبز خرد شده: 1 پیمانه نخود سبز : 1پیمانه نمک وفلفل: به میزان دلخواه پودر لیمو عمانی: 1 ق م خ ماست پر چرب یا خامه ای: 4ق غ عصاره سبزیجات گالینابلانکا ( این مورد دلبخواهی است): 1 عدد آبغوره یا آب لیمو ترش تازه : 2 قاشق س خ کره : 50 گرم برنج : نصف پیمانه جو پوست کنده: 1 پیمانه طرزتهیه: ابتدا پیازها را با کره سرخ می کنیم ، سپس کمی زردچوبه ریخته و پیازها را تفت می دهیم .سپس جعفری و اسفناج ها را به آن اضافه می کنیم تا کمی حرارت ببینند. جو و برنج را از قبل به مدت 1 ساعت خیس می کنیم. پس از تفت دادن پیاز و سبزی ها ، آب را به قابلمه ریخته تا جوش بیاید ، سپس لوبیا سبز و نخود فرنگی را به آن اضافه می کنیم. در این بین نمک ، فلفل ، پودر لیمو و عصاره سبزیجات و آبغوره را اضافه کرده و در آن را کمی می گذاریم ( به اندازه 15 دقیقه). بعد از آن آرد را در کمی آب سرد حل کرده و به آش اضافه می کنیم. سپس برنج و جو را به آن اضافه می کنیم .باید مرتب آن را هم زد تا ته نگیرد. پس از 20 تا 30 دقیقه که آش ما پخته شد ، ماست را به آن اضافه کرده و حرارت را به مدت 5 دقیقه کم می کنیم و بعد خاموش می کنیم.جهت سرو روی آن را می توان با جعفری و ماست تزئین کرد. نوش جـان * اگر از طعم سیر لذت می برید ، می توان در آش کمی پودر سیر هم اضافه کرد. |