انجمن های تخصصی  فلش خور
استیک معطر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: استیک معطر (/showthread.php?tid=22851)



استیک معطر - امیررضا* - 21-11-2012

استیک معطر 1

مواد لازم

▪ نصف فنجان برگ پونه خرد شده
▪ یک فنجان سرکه
▪ سه حبه سیر
▪ دو قاشق مرباخوری آویشن تازه
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ ۱۷۰ گرم گوشت بدون استخوان و چربی
▪ نمک


● طرز تهیه
گوشت را درون کیسه فریزری قرار دهید.
سپس برگ پونه، سرکه، سیر، آویشن و فلفل و روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود.
مخلوط را درون کیسه فریزر اضافه کرده و در آن را ببندید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید. فر را با ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و گوشت را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر بگذارید.پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه چاقویی را درون گوشت فرو کنید و مطمئن شوید که گوشت پخته است.سپس آن را لایه - لایه برش داده و در کنار آن می توانید سالاد و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.