استیک معطر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: استیک معطر (/showthread.php?tid=22851) |
استیک معطر - امیررضا* - 21-11-2012 مواد لازم ▪ نصف فنجان برگ پونه خرد شده ▪ یک فنجان سرکه ▪ سه حبه سیر ▪ دو قاشق مرباخوری آویشن تازه ▪ یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل ▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون ▪ ۱۷۰ گرم گوشت بدون استخوان و چربی ▪ نمک ● طرز تهیه گوشت را درون کیسه فریزری قرار دهید. سپس برگ پونه، سرکه، سیر، آویشن و فلفل و روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود. مخلوط را درون کیسه فریزر اضافه کرده و در آن را ببندید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید. فر را با ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و گوشت را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر بگذارید.پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه چاقویی را درون گوشت فرو کنید و مطمئن شوید که گوشت پخته است.سپس آن را لایه - لایه برش داده و در کنار آن می توانید سالاد و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. |