کلاهبرداری با گنج خیالی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- انجمن: حوادث (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=77) +---- موضوع: کلاهبرداری با گنج خیالی (/showthread.php?tid=228505) |
کلاهبرداری با گنج خیالی - Mαяѕє - 25-05-2015 مردی شیاد که با ادعای پیداکردن گنج دست به کلاهبرداری زده بود، دستگیر و از او ٥٠ سکه قلابی کشف شد. سرهنگ «احمد چنداز»، فرمانده انتظامی شهرستان دزفول استان خوزستان، دراینباره گفت: اخیرا افراد شیاد و کلاهبردار با ارسال پیامکهایی با مضمونهایی مبنیبر پیداکردن سکههای طلا، افراد سادهلوح را برای خرید سکهها و کسب سود فریب میدهند، سرِ قرار میکشانند و از آنها کلاهبرداری میکنند.
وی گفت: «کلاهبرداران پیامکهایی ارسال میکنند با این مضمون که «ما عشایر چادرنشین هستیم و موفق به کشف مقداری سکه طلا و مجسمه قدیمی شدهایم و چون در شهر کسی را نداریم، شما آنها را بفروش و پولی هم به ما بده، شماره شما را از قرآن استخاره کردهایم». شیادان با این روش برخی از شهروندان را به مکانی خلوت میکشانند، با آنها معامله میکنند و سکههای تقلبی را با مبالغ هنگفتی به آنها میفروشند».
این مقام انتظامی در ادامه افزود: «در این راستا مأموران با انجام تحقیقات گسترده، موفق به شناسایی یک کلاهبردار حرفهای و سابقهدار شدند و این فرد را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند و ٥٠ سکه تقلبی از وی کشف شد». سرهنگ احمد چنداز ضمن اشاره به معرفی متهم به مراجع قضائی از شهروندان خواست، هرگز فریب افراد کلاهبردار و فرصتطلب را بهبهانه بهدستآوردن گنج خیالی نخوردند و درصورت دریافت هرگونه پیشنهاد پیامکی از سوی افراد ناشناس، مراتب را سریعا به پلیس ١١٠ اطلاع دهند.
این خبر درحالی از سوی رئیسپلیس شهرستان دزفول اعلام شده است که پیشازاین نیز در شهرهای مختلف کشور این شیوه کلاهبرداری، که به شگرد «چوپان دروغگو» معروف است، رواج فراونی داشته است و به دفعات مقامات قضائی و انتظامی دراینباره به شهروندان هشدار دادهاند و از آنها خواستهاند فریب این افراد شیاد را نخورند و در صورت مواجهشدن با چنین شیوههایی، موضوع را به پلیس گزارش کنند.
برخی مجرمانی که از شگرد «چوپان دروغگو» استفاده میکنند، ابتدا برای جلب اعتماد طعمههای خود چند نمونه سکه واقعی به آنها نشان میدهند و بعد از اینکه توانستند فرد را فریب دهند، عتیقههای قلابی را به فروش میرسانند.
|