اس ام اس شاکی و ناراحت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس شاکی و ناراحت (/showthread.php?tid=228370) |
اس ام اس شاکی و ناراحت - Ֆℋ£¥∂α - 24-05-2015 عاقبت به این نتیجه میرسیم که حضورِ بعضی انسانها در زندگی ما آنقدر پوچ و بی معنا بوده که جای خالی آنها را فقط همین نبودنشان پر میکند ! . . بیشتر از آنچه سزاوارش باشم بهم صدمه زدی فقط به این خاطر که بیشتر از آنچه سزاوارش باشی عاشقت بودم ! . . دوست داشتن دلهای بزرگ لیاقت میخواهد ، چیزی که تو نداشتی بی لیاقت من ! . . هرچند بی حد تو رو میخواستم اما باز تو در حد من نبودی ! . . یکی “بهتر از من” پیدا کرد درحالیکه به “صدتا بهتر از اون” گفتم : “یکی دارم” ! . . فکر کردم عاشقم شدی بعد ها فهمیدم تاب تاب دلم را شنیدی ، ذوق کردی ، فکر بازی به سرت زد … . . تا آخر عمر درگیرم خواهی بود انکار نکن ؛ مقایسه تو را از پای در می آورد ! . . ﺗﻌﺠﺐ ﻧﮑﻦ ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ﻫﻨﻮﺯ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﺖ ﻧﮑﺮﺩﻡ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺸﻮﻧﻮ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ ، ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ !!! . . تو دروغگو نیستی ، من حواسم پرت است گفته بودی دوستم داری بی اندازه اما خوب که فکر می کنم تازه می فهمم بی اندازه یعنی چه ! . . وقتی کسی پشت سرت حرف میزنه 2حالت بیشتر نداره : یا میخوان جات باشن نمیتونن یا میخوان بات باشن نمیتونن ! . . رفیق ، پیراهنم را بزن بالا کمرم را دیدی ؟ نترس چیزی نیست ! اینها فقط جای خنجرند ، من نفهمیدم در رفاقت چه شد ؟؟!! “تو مواظب باش” . . بهم گفت هیچوقت عشقمو تنها نمیذارم راست گفت ، چون من عشقش نبودم … . . یه سری هم هستن ، نه تنها آدم با اونا “ما” نمیشه ، بلکه از “من” بودنم میفته ! . . دلم که از کسی بگیرد پاک میکنم گاه اشتباهش را ، گاه خودش را ! . . سیاه لشکری بودم در عشق تو و فک می کردم بازیگر نقش اولم ؛ افسوس … . . میگفت پات وایمیستم ؛ حرفم حرفه ، ولی رفت راست می گفت حرفش فقط حرف بود … . . کاش به جای دلم ، دستم را میشکستی که نمک نداشت ! . . لیاقت خیلی مهمه ولی گاهی ما با احساساتمون لیاقتهای دیگران رو نادیده میگیریم و اجازه میدیم خودشونو بیشتر از اونی که هستن حس کنن ! . . بدی آدم نمک نشناس اینه که وقتی یاد کارایی که براش کردی میوفتی به خودت بیشتر فحش میدی تا اون ! . . کاش میشد آدمارو مثل اسکناس جلو نور گرفت و واقعی هاشو تشخیص داد ! . . ﻫﻤﻪ ﺍﺧﻄﺎﺭﻫﺎ “ﺯﻧﮓ” ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﮔﺎﻫﯽ “ﺳﮑﻮﺕ” ﺁﺧﺮﯾﻦ “ﺍﺧﻄﺎﺭ” ﺍﺳﺖ ! . . سرت گرم است ، مزاحمت نمى شوم اما بدان حرارت سرگرمى هایت مرا مى سوزاند ! . . اونی که واسه تو ادعا میکنه واسه با ما بودن دعا میکنه ، بـــــله ! . . یادت باشه موندنی با لگدم می مونه و رفتنی با التماسم نمی مونه ! . بعضی ها رو باید مثل آشغال دور انداخت ولی انقدر معرفت داریم که اونارو می بوسیم و کنار میذاریم ! . . ﺁﺭﻩ ، ﻣﻦ ﺳﺮﺩﻡ ﻭ ﻣﻐﺮﻭﺭ ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ توی ﻓﺮﺩﺍﯼ ﻣﻦ نیستن ! . . نه عزیز من ، آنهایی که عاشقت شده اند اعصابم را خرد نمی کنند ، اعتماد به نفسم را بالا می برند ! . . برای بعضی آدما باید مثل قسمت سرد بالش باشی ! سرد که باشی دوسِت دارن … . . ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﮔﻪ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﻮ ﺍﺯ ﺍﻭﻝ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ ، ﺷﻤﺎ ﭘﯿﺎﻡ ﺑﺎﺯﺭگاﻧﯽ ﻭﺳﻄﺸﻢ ﻧﻤﯿﺸﯽ ! . . راه بدی را انتخاب کرده بودم برای نگه داشتنت صداقت ؛ مهربانی ؛ زیاد به “تو” توجه داشتن و خیلی حماقت های دیگر … این روزها هرچه خائن تر باشی ، دوست داشتنی تری ! . . ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﻋﻮﺽ ﻧﻤﯿﺸﻦ ﻓﻘﻂ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺧﻮﺩ ﻭﺍﻗﻌﯿﺸﻮنو ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﻥ ! RE: اس ام اس شاکی و ناراحت - عشق دومین - 24-05-2015 خیلی خیلی خیلی قشنگ بود دوست گل و مهربونم راه بدی را انتخاب کرده بودم برای نگه داشتنت صداقت ؛ مهربانی ؛ زیاد به “تو” توجه داشتن و خیلی حماقت های دیگر … این روزها هرچه خائن تر باشی ، دوست داشتنی تری ! . این جمله خیلی قشنگ و اموزنده بود خسته نباشی عزیزدلم افرین به سلیقه ات |