![]() |
باقلوای گل رز قزوین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: باقلوای گل رز قزوین (/showthread.php?tid=22828) |
باقلوای گل رز قزوین - Apathetic - 21-11-2012 مواد لازم: - شیر نصف پیمانه(80 گرم) - بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری - نمک یک هشتم قاشق چای خوری - کره 3 قاشق غذاخوری - زرده تخم مرغ 2 عدد - آرد الک شده 225 گرم مواد لازم برای داخل باقلوا: - پودر پسته 2 پیمانه - گلاب 2 قاشق غذاخوری - پودر قند یک پیمانه - هل 1 قاشق چای خوری مواد لازم برای شربت باقلوا: - شکر یک پیمانه(150 گرم) - آب نصف پیمانه(70 گرم) - گلاب یک چهارم پیمانه(40 گرم) - جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری روش تهیه: - بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. - آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید. - خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید. - سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید. - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید. - در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود. - سپس روی آن پودر پسته بزیرید. طرز تهیه شربت باقلوا: شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود. تهیه باقلوا در فر: باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید. کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید. |