پخت نان گاتا!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پخت نان گاتا!!!! (/showthread.php?tid=22822) |
پخت نان گاتا!!!! - Apathetic - 21-11-2012 مواد لازم: شیر 80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه) شکر 150 گرم کره 50 گرم تخم مرغ 4 عدد مایه خمیر 30 گرم آرد 750 گرم مواد لازم برای تهیه مغز گاتا: آرد 300 گرم تخم مرغ 3 عدد شیر 50 میلی لیتر کره 200 گرم پودر شکر 200 گرم دارچین 10 گرم مغز گردو 50 گرم روش تهیه: شیر، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط نمایید. مایه خمیر و آرد را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه کنید. به خمیر، 30 دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را به اندازه ی 50 گرم چونه نمایید. مغز گاتا* را در میان خمیر قرار دهید و داخل سینی چرب شده، با فاصله از یکدیگر بچینید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید. با دست چونه ها را فشار دهید تا پهن شوند. روی آن را با چنگال سوراخ کنید و زرده تخم مرغ بمالید. * برای تهیه مغز گاتا: همه مواد را با هم مخلوط کنید. اگر شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید. درجه فر: 180 درجه و مدت پخت 30 دقیقه. |