انجمن های تخصصی  فلش خور
پخت نان گاتا!!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پخت نان گاتا!!!! (/showthread.php?tid=22822)



پخت نان گاتا!!!! - Apathetic - 21-11-2012

مواد لازم:

شیر 80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

شکر 150 گرم

کره 50 گرم

تخم مرغ 4 عدد

مایه خمیر 30 گرم

آرد 750 گرم


مواد لازم برای تهیه مغز گاتا:

آرد 300 گرم

تخم مرغ 3 عدد

شیر 50 میلی لیتر

کره 200 گرم

پودر شکر 200 گرم

دارچین 10 گرم

مغز گردو 50 گرم


روش تهیه:

شیر، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط نمایید.

مایه خمیر و آرد را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد.

اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه کنید.

به خمیر، 30 دقیقه استراحت دهید.

سپس خمیر را به اندازه ی 50 گرم چونه نمایید.

مغز گاتا* را در میان خمیر قرار دهید و داخل سینی چرب شده، با فاصله از یکدیگر بچینید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید.

با دست چونه ها را فشار دهید تا پهن شوند. روی آن را با چنگال سوراخ کنید و زرده تخم مرغ بمالید.


* برای تهیه مغز گاتا:

همه مواد را با هم مخلوط کنید. اگر شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید.

درجه فر: 180 درجه و مدت پخت 30 دقیقه.