![]() |
بامزه ها ی بامزه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: بامزه ها ی بامزه (/showthread.php?tid=227142) |
بامزه ها ی بامزه - خسته از زندگی - 18-05-2015 پرطرفدارترین بخش های سایت SMS و پیامک جدید حوادث روز رژیم درمانی فال و طالع بینی عکس روز آموزش آشپزی اسلام و قرآن زوج های جوان موبایل بهداشت و سلامت عشق و دلدادگی زندگی بهتر جک و طنز سینما و موسیقی مطالب جالب وبگردی در اینترنت جدیدترین مطالب سایت ● تصاویر نامناسب از قلیان کشیدن دختران تهرانی !! ● شبکه جام جم و سوتی بزرگ هنگام پخش یک فیلم! + تصاویر ● بازیگر "ساعت خوش" و دستفروشی در میدان امام حسین!+ عکس ● جشنواره کن و دردسرساز شدن لباس نامتعارف بازیگر ایرانی! + عکس ● تکذیب کردن شدید نیوشا ضیغمی ! + عکس ● تن فروشی زن و عاقبت وحشتناک مرد ! ● فیلم های ایرانی و بی اخلاقی در پشت صحنه ؟ ● دختران دمبخت و کلاهبرداری پسر با همدستی مادر ! ● قتل يك دختر اصفهاني توسط همكلاسي دانشجويش !! ● کام شیرین کلاهبرداران به نام تور کاشان !! ● اعدام دختر دوساله توسط داعش ؟! +عکس ● فیلمبرداری از 150 زن برهنه در حمام کنیسه ؟! + عکس ● سینمای سنندج و حضور بیحجابها ! ● عینکهای 18 میلیونی در تهران! ● مرگ دو معلم زن در روز دربی ، شادی هواداران یا تصادف ؟! ● من و مادر و دخترم همین الان یهویی ؟!!! / عکس ● دختر نوجوان شیعه و تجاوز وحشیانه داعش! + عکس ● ابراهیم تاتلیس در ایران ؟!! + عکس ● باغدلگشا ، تالار وحدت و تصاویر حرکات موزون مختلط خانمها و آقایان ! ● عکس دختران مانکن ایرانی در کنار بهنوش بختیاری ! ● جوانترین مدیر دنیا یک دختر 14ساله ! +عکس ● عکس خودرو پلاکدولتی وارداتی ؟! ● اعدام یک زن مجری توسط داعش ؟! ● عشق گرفتن عکس سلفی باعث مرگ دختر جوانی شد!! ● هوای داغ ، حجاب باز و روسری لرزان !!! تصاویر ● بانک و سرقت جالب پسر 23ساله ؟! +عکس ● تعمیرگاه مکان تجاوز پدر 6 فرزند به زنان ! + عکس ● عکسی از پشت صحنه یک فیلم و توضیحات الهام چرخنده ! ● پارک چیتگر و تجاوز ۲ مرد به دختر ۲۰ ساله !! ● عکس بی حجاب بازیگر زن البته با موهای مصنوعی !! ● گزارش تکان دهنده گاردین و ادعای توریسم جنسی ! /عکس ● این پسر در اینستاگرام به بانوان آموزش میکاپ میدهد؟!/تصاویر ● سینمای ایران و نمایش یک فیلم همجنسگرایانه !! +عکس ● یک باشگاه ورزشی مختلط دیگر پلمب شد !! + تصاویر ● تصاویر دختری آویزان از برج 27طبقه در تهران ؟! ● داعش و اقدام هولناک برای افزایش میل جنسی زنان (18+) ● تصاویراعدام داعشیها به شیوه خودش! ● تصویر جالب از مدیری پدر و پسر در یک قاب ! ● یک نماینده و عکس خواب خوش در مجلس ؟! ● 23سال پیش و عکس گریم جالب و خاص نیکیکریمی ! ● شرط عقد یک داعشی سوژهای برای استهزا در رسانهها ! + عکس ● عکس مازراتی در خیابان های تهران با جدیدترین رنگ ! ● چندمین ازدواج مجدد فوتبالیست لیگ ایران دور از چشم همسر و فرزندش! ● سانسور در تلویزیون با آباژور؟!! + تصاویر جالب ● من، وایبر، موز، همسرم و آدمخواران ؟!! ● «فاطماگل» اسلامی هم می آید ؟!! ● پایتخت ۴ و بازی نوجوان کلیپ شیب !!! +عکس ● اولین آلبوم رپ یا پاپ یا ... ؟! + عکس ● پیش بینی های عجیب و غریب دربی در برنامه نود ؟! ● جایگزینی پگاه آهنگرانی با باران کوثری و حاشیه ها ؟! + عکس [دانلود رایگان کتاب دانشگاهی] جک و لطیفه های خنده دار و بامزه حیف نون زنگ می زنه به مخابرات می گه: آقا ببخشید سیم تلفن ما خیلی بلنده، اگه می شه لطف کنید از اون طرف یه کم بکشیدش!... ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ حیف نون از همسرش می پرسه: از ازدواج با من مثل سگ پشیمونی یا مثل خر کیف می کنی؟ ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ از حیف نون می پرسن این شعر از کیه؟ "سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز" می گه نمی دونم یه راهنمایی بکنید... می گن اسم شاعر توی خود شعر هست. می گه: آهان فهمیدم، جواد نکونام! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ اولی: بگو ببینم، اگه توی خیابون یه نفر یه حیوانی رو گرفته و داره می زنه، و من برم جلو و از این کارش ممانعت کنم، به این کار چی می گن؟ دومی: حس برادری! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ یه روز کاغذ می خوره تو سر حیف نون. حیف نون جا در جا می میره! کاغذ رو بر می دارن نگاه می کنند، می بینن توش نوشته: "دو تا آجر"! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ حیف نون می میره، قحطی جوک میاد! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ زوجی بر سر یک چاه آرزو رفتند، مرد خم شد، آرزویی کرد و یک سکه به داخل چاه انداخت. زن هم تصمیم گرفت آرزویی کند ولی زیادی خم شد و ناگهان به داخل چاه پرت شد. مرد چند لحظه ای بهت زده شد بعد لبخندی زد و گفت: "این چاه واقعا کار می کنه!" ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ آقای دست و دلباز بعد از بیست سال می ره مغازه کفش فروشی می گه: "ما باز هم مزاحم شدیم!" ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ حیف نون هنوز در گیره که چرا خواهرش دو تا برادر داره، خودش یکی! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ حیف نون تو اتوبوس کبریت می خواسته، به بغل دستیش می گه: - اسمت چیه؟ - همایون. - به به، شغلت چیه؟ - زنبوردار. - به به، کجا می ری؟ - اهواز. - عجب جایی! کبریت داری؟ - نه. - نه و نکمه! با اون اسمت، مردک پشه باز، تو این گرما سگ می ره اهواز که تو می رى؟ ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ یه آقایی می ره هارد بخره می گه هارد ۳۲۰ می خوام. حیف نون هارد ۱۶۰ واسش میاره. آقاهه می گه: گفتم ۳۲۰. حیف نون می گه ناراحت نشو، جنسش خوبه جا باز می کنه. ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ یه روز یه پسره به دختره می گه با من ازدواج می کنی؟ دختره می گه نه! و پسر یک عمر با خوبی و خوشی زندگی می کنه! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ حیف نون خوابیده بوده، میان بیدارش کنن می بینن پین کد (Pin Code) می خواد! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ به حیف نون یه انگشت نشون می دن می گن این چندتاست؟ می گه یکی. بعد ده تا انگشت بهش نشون می دن می گن این چندتاست؟ می گه: وای! چقدر یک! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ حیف نون از کنار جن رد می شه جن می گه بسم الله این چی بود؟ ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ حیف نون خرش می میره، مردم می گن بریم برای شوخی بهش تسلیت بگیم. وقتی می رن حیف نون می گه: اصلا فكر نمی كردم خر من این همه فامیل داشته باشه! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ صبح زلزله حیف نون و دوستش رسیدند به هم. حیف نون گفت: دیشب زلزله بیدار بودی؟ دوستش گفت: نه، صبح فهمیدم. حیف نون گفت: توی روزنامه خوندی یا رادیو گفت؟ دوستش گفت: نه، یه هزاری تو جیبم بود، صبح دیدم پول خورده! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ اگه گفتین حیف نون به قرمز کم رنگ چی می گه؟ قرمز آسمانی! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ حیف نون قهرمان شنا می شه، ازش می پرسند: از کجا شروع کردی؟ می گه: از زمین خاکی! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ گدا: آقا تو رو خدا به من هزار تومن بدین برم ناهار بخورم. یارو: پول نمیدم، ولی بیا بریم برات یه پرس غذا بگیرم. گدا: نه نخواستم، امروز واسه هزار تومن تا حالا شیش بار ناهار خوردم! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ از استاد تاریخ پرسیدن عشق چیست؟ ... گفت : سقوط سلسله ی قلب جوان. ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ داشتم توی یک جاده می رفتم که چشمم خورد به یه تابلو که روش نوشته بود: دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل... ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ غضنفر از ژاپن برمیگرده. بهش میگن اونجا مشکل زبان نداشتی؟ میگه: من نه، ولی ژاپنی ها چرا... ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ قطعه ای از شاهکار ادبی غضنفر : شب بود و خورشید به روشنی می درخشید پیرمردی جوان یکه و تنها با خانواده اش در سکوت گوش خراش خیابان قدم زنان ایستاده بود. ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ یه روز سه تا دیوونه رو می اندازن تو یه اتاق دو تاشون مى رقصن، یکیشون هم میگه: سبز - آبى - قرمز ازش می پرسن چرا این جورى می گى؟ میگه من رقص نورم! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ به غضنفر میگن یه موجود نام ببر میگه : آب جوش میگن آب جوش که موجود نیست میگه والا من از تبریز که میومدم تو جاده نوشته بود آب جوش موجود است! ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ من واقعا فرمول دقیقی برای موفقیت، نمیشناسم ولی فرمول شکست را به خوبی میدانم، و آن اینست: «سعی کنید همه را راضی نگه دارید» ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ دوست دارم یه عالمه اندازه یه قابلمه من عاشق تو هستم تو قابلمه نشستم یه لنگه کفش تو دستم منتظرتوهستم. ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ از دست زمانه تیر باید بخوری دائم غم ناگزیر باید بخوری صد مرتبه گفتم عاشقی کار تو نیست بچه تو هنوز شیر باید بخوری ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی، نه حاشیه ای از یاد رفتنی.. RE: بامزه ها ی بامزه - باران 8 - 21-05-2015 همش چرت و پرت بود |