انجمن های تخصصی  فلش خور
این بیماری درمان قطعی ندارد! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: این بیماری درمان قطعی ندارد! (/showthread.php?tid=225744)



این بیماری درمان قطعی ندارد! - Ֆℋ£¥∂α - 12-05-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این بیماری درمان قطعی ندارد! 1
یک متخصص مغز و اعصاب:
این بیماری درمان قطعی ندارد!
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه بیماری "پارکینسون" بیماری ارثی و ژنتیکی است، گفت: هنوز راهی برای پیشگیری از این بیماری شناخته نشده است.

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایسنا، یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه بیماری "پارکینسون" بیماری ارثی و ژنتیکی است، گفت: هنوز راهی برای پیشگیری از این بیماری شناخته نشده است. دکتر داریوش افشاری به مناسبت روز جهانی پارکینسون (23 اردیبهشت) منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: در بیماری پارکینسون که عمدتا از سن 50 سالگی به بالا بروز می‌کند، هسته‌های قاعده مغز دچار آسیب می‌شوند.
 
افشاری اظهار کرد: در بیماری پارکینسون به طور معمول بیمار با علائم لرزش دست، کندی در انجام حرکات، خمیدگی فرم بدن و سفتی و درد اندام‌ها که عمدتا با دیسک‌ کمر اشتباه گرفته می‌شود به پزشک مراجعه می‌کند. وی اظهار کرد: با پیشرفت بیماری و در مراحل بعدی، علائم و اشکالات دیگری از جمله یکنواخت شدن تن صدا و ریز نوشتن و ناخوانا شدن دست‌خط افراد بروز پیدا می‌کند.
 
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: در نهایت بیمار به حدی می‌رسد که بسترنشین شده و توان حرکتی آن تا حد زیادی کاهش می‌یابد. وی با بیان اینکه پارکینسون درمان قطعی ندارد، اظهار کرد: داروهایی برای این بیماری وجود دارد که تنها می‌تواند کیفیت زندگی بیماران را بالا برده و علائم بیماری را تا حدی کاهش دهد.
 
افشاری اظهار کرد: همچنین با داشتن شرایطی خاص، جراحی نیز در برخی موارد این بیماری تجویز می‌شود که این مورد هم تنها برای افزایش کیفیت زندگی بیمار و کاهش علائم آن است و در درمان قطعی بیماری تاثیری ندارد.
 
این متخصص مغز و اعصاب در خصوص پیشگیری از ابتلا به بیماری پارکینسون اظهار کرد: متاسفانه از آنجا که این بیماری ارثی و ژنتیکی است راهکار خاصی برای پیشگیری از آن وجود ندارد.