![]() |
به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود (/showthread.php?tid=225255) صفحهها:
1
2
|
به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - TARA* - 10-05-2015 دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود.. یک شب وقتی اس ام اس آمد بدون آن که آنرا باز کند موبایل را گذاشت زیر بالشش و خوابید صبح وقت مادر پسره به دختره زنگ زد و گفت: پسرم مرده… دختره شوکه شد و چشم پر از اشک بلافاصله سراغ اس ام اس شب گذشته رفت.. پسره نوشته بود… تصادف کردم با مشکل خودم را رساندم دم در خونتون لطفا بیا پائین میخوام برای آخرین بار ببینمت… «خیلی خیلی دوستت دارم» دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - nazanin.kanzi - 14-05-2015 ای واییییییییییییی سکته رو زدم خواک بر سر دختره ![]() ![]() ![]() RE: به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - پاستیل خرسی - 25-05-2015 اخهههههههههههههههههه گریم گرف.. RE: به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - . . . P oo R ! A . . . - 25-05-2015 های های های الان باید گریه کنم؟؟؟؟ RE: به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - AMIR ALI 22 - 25-05-2015 دختره غلط كرد خسته شد........ RE: به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - امــــــیـــــــر راد - 25-05-2015 دکـــــی ما دپـــرســـیــــــم دخــــتــــــــر چــــــشــــ بـــــــــ مــــــــا RE: به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - باران20 - 26-05-2015 (25-05-2015، 19:21)AMIR ALI 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو چرا حرص میخوری؟ ![]() RE: به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - AMIR ALI 22 - 27-05-2015 (26-05-2015، 9:55)باران20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چون همین شماهایین زندگی آدمو میریزین بهم با کاراتون RE: به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - "تنها" - 30-05-2015 تکراری (27-05-2015، 18:34)AMIR ALI 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ما بهم میریزیم ولی شماها که از ریشه آدمو نابود می کنید RE: به کسی که دوستت داره ارزش بده........ دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود - *~*E҉l҉i҉z҉a҉ C҉u҉l҉l҉e҉n҉*~* - 30-05-2015 ![]() |