انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه بانوفی پای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه بانوفی پای (/showthread.php?tid=22520)



طرز تهیه بانوفی پای - نانا☀2012 - 16-11-2012

واد لازم برای تهیه سس کارامل:
شکر: ۴۰۰ گرم
آب سرد: ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم لیوان)
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
آب‌جوش: ۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان)
روش تهیه :
ابتدا شکر را داخل قابلمه‌ای مناسب ریخته آب سرد را روی آن می‌ریزیم و بدون این‌که هم بزنیم روی حرارت قرار می‌دهیم تا کارامل شود. به محض این‌که قهوه‌ای شد آب جوش را به آن اضافه کرده به هم می‌زنیم تا یکدست شود خامه را نیز به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا همه مواد با هم بجوشند و یکدست شوند. سس را کنار می‌گذاریم تا از حرارت بیفتد سپس می‌توانیم این سس کارامل آماده شده را به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنیم.
مواد لازم:
پودر بیسکویت کرم‌دار وانیلی: ۴۰۰ گرم
کره ذوب شده: ۵۰ گرم
موز له شده: یک عدد
مواد رویه پای:
موز: ۳ عدد
سس کارامل: یک لیوان
خامه فرم گرفته: ۴۰۰ گرم
سس‌کارامل اضافی برای تزئین
روش تهیه:
آماده کردن این تارت کار ساده‌ای است و در عین حال بسیار خوشمزه و پرطرفدار خواهد بود. ابتدا پودر بیسکویت، کره ذوب شده و موز له شده را با یکدیگر مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا خمیری شکل شوند. اگر مقداری از مواد به شکل پودری باقی ماند مشکلی ندارد چون آن‌ها را کف ظرف فشرده می‌کنیم. ظرف کم ارتفاع مخصوص پای انتخاب کرده که می‌تواند بزرگ یا تک‌نفره باشد. مواد را کف آن فشرده کرده یک لایه خامه روی‌ آن می‌کشیم، موز را به شکل حلقه‌ای خرد کرده روی خامه پخش می‌کنیم در این مرحله می‌توانیم از مقداری بادام خلالی تست شده استفاده کنیم. سپس روی موزها دوباره خامه کشیده تا ظرف پر شود. لبه ظرف را با خامه توسط ماسوره دیواره ایجاد کرده و وسط آن، سس کارامل می‌ریزیم و به مدت ۳ ساعت پای را داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.