رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) (/showthread.php?tid=223759) |
رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG - 04-05-2015 من فلج به دنیا اومدم ولی به زندگی امید داشتم تا اینکه سرطان گرفتم و شش ماه بعد فهمیدم ایدز دارم از وقتی تو آزمایش آخرم فهمیدم دیابت دارم کاملا دپرس شدم تا این که . . . کفش تن تاک خریدم :| دیگه از ایدز و سرطان خبری نیس.تازه قراره توی مسابقات دوی استقامت هم شرکت کنم وقتی از تن تاک استفاده می کنم زندگیم از این رو به اون رو شده؛ درس بچه هام بهتر شده، اخلاق همسرم خیلی خوب شده، سوراخ لایه اوزون کوچیکتر شده، دیگه شامپو چشممو نمیسوزونه، تازه پوستمم شاداب تر شده، آنتن دهی گوشیمم دو برابر شده، سرعت اینترنتمم فوق العاده شده... دوس دخترم بهم اعتماد کرده بابام کولر رو خاموش نمیکنه انگشت کوچیکه پام ب میز مبل گیر نمیکنه رابطه جنسی ﺩﻟﻢ ﻫﻮﺍﯼ ﯾﻪ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺟﻨﺴﯽ ﺭﻭ ﮐﺮﺩﻩ . . . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . ﯾﻪ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ....! " ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺧﺎﮎ ﺗﻮ ﺳﺮ ﺫﻫﻦ ﻣﻨﺤﺮﻓﺘﻮﻭﻭﻭﻥ ﮐﻨﻦ " ﺑﺮﻭ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺑﺘﺮﺱ ﻣﺎ ﺍﻫﻞ ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺭ ﮐﺎﺭﺍ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ ... ﺗﺴﺒﯿﺢ ﻣﻨﻮ ﺑﺎﺯ ﮐﯽ ﺑﺮﺩ؟؟؟ :| RE: رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - spark T - 04-05-2015 تسبیحت دس منه خخخخخخخخ عالی بود RE: رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG - 04-05-2015 (04-05-2015، 18:57)spark T نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخخ پیشت بمونه یادگاری مرسی از نظر دوستان نظر تو کارتون نیس نه؟ RE: رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - hamid076 - 04-05-2015 خخخخخخخخخخخخخخخخخ کفش تن تاک ... RE: رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG - 04-05-2015 (04-05-2015، 19:32)hamid076 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هنر نزد ایرانیان است و بس RE: رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - Bita binam - 04-05-2015 خخخخخخخخ خیلی باحال بوووود RE: رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - Ranger* - 04-05-2015 ذهن منحرفتونو از زشتی ها پاک کنید شستشو یعنی پرسیل فهمیدید مدرسان شریف O_o RE: رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG - 04-05-2015 (04-05-2015، 19:48)Ranger* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخ مرسی RE: رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG - 05-05-2015 (04-05-2015، 19:37)Bita binam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: رابطه ی جنسی + من فلج به دنیا اومدم ( بیا تو خیلی جالبه) - glembert girl - 05-05-2015 باحال بود |