اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار (/showthread.php?tid=223611) |
اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار - Ֆℋ£¥∂α - 04-05-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/url][url=http://smskhoone.ir/wp-content/uploads/2014/01/smsghamgin.jpg] . هزار بار گفته ام اگر نمیتوانی مرد باشی سه چیز را فراموش کن: زن عشق مستی . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . تنها یک عاشق میفهمد تفاوت میانِ آغوش نرم و آغوش اَمن را … . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . آشپزی ام خوب نیست ؛ اشک پشت پا بریزم برایت ؟ . اس ام اس سوزناک و گریه دار . چه حرف بی ربطیست که مرد گریه نمی کند گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی… . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . عــطر ِ تَنت روی ِ پــیراهنـم مــانده .. امــروز بـویــیدَمَش عمــیق ِ عمــیق ِ! و با هـر نـفس بـغــضم را سـنگین تر کردم! و به یــاد آوردم که دیـگر ، تـنـت سـهم ِ دیگری ست… و غمــت سـهم ِ مــن! . دلم بهانه ای میخواهد برای ادامه زندگی… مثل یک بوسه عاشقانه که یادم بیاورد هنوز زنده ام ! . اس ام اس غمگین بسیار گریه دار . راه میروم و شهر زیر پاهایم تمام میشود ! تو … هیچ کجا نیستی… . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . بهار من مرا بگذار و بگذر رهایم کن برو دلدار و بگذر من عادت می کنم اینجا به غمها مرا پر کن از این اجبار و بگذر… . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . کاش یکی پیدا میشد که وقتی میدید گلوت ابر داره و چشمات بارون ، به جای اینکه بپرسه “چته ؟ چی شده ؟” ؛ بغلت کنه و بگه “گریه کن” … . اس غمگین بسیار گریه دار . حتی دوباره لبخند زدن هم دل میخواهد که من دیگر ندارم ! . . تو را هرگز آرزو نخواهم کرد، هرگــــــــز … چون محال میشوی مثل همه آرزوهایم ! :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: دنیا اونقد کوچیکه که آدمایی رو که ازشون متنفری هر روز میبینی ولی اونقدر بزرگه که اونی که دلت می خواد رو هیچوقت نمیبینی … . اس ام اس سوزناک ۹۲. خاطرات آدم مثل یه تیغ کند میمونه که رو رگت میکشی! نمیبره اما تا میتونه زخمیت میکنه . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . دیر آمدی ؛ بودنم در حسرت خواستنت تمام شد … . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . دیار عاشقی هم شهر هرت داره ! خیلی راحت دل می دزدن ، دل می برن ، دل می شکنن … . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . آنکه می رود فقط می رود ولی آنکه می ماند درد می کشد ، غصه می خورد ، بغض می کند ، اشک می ریزد و تمام اینها روحش را به آتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت آرام آرام خاکستر می شود … آری ، این است خاصیت عشق یک طرفه … . اس ام اس غمگین بسیار گریه دار . گاهی از خیال من گذر می کنی … بعد اشک می شوی … رد پاهایت خط می شود روی گونه ی من … . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . به من گفت برو گورِت رو گم کن … و حالا هر روز با گریه به دنبال قبر من می گردد ! کاش آرام پیش خودت و زیر زبانی می گفتی : “زبانم لال !” . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار اولین خنده ز بی دردی بود آخرین گریه ز بی درمانی . اس ام اسو غمگین بسیار گریه دار . من که به هیچ دردی نمیخورم … این دردها هستند که چپ و راست به من میخورند … . اس ام اس سوزناک . نمیدانی چه حالب دارم “من” وقتی که از “من” حال “تو” را میپرسد… . اس ام اس سوزناک و غمگین . من مرده ام … به نسیم خاطره ای ، گاهی تکانی می خورم … همین . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . کاش بودی تا من نیز چیزی برای از دست دادن داشتم … . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار استخوان هایم را به دانشمندان بسپارید … شاید بفهمند نه یخبندانی بود نه بیماری مهلکی ! من از دوری تو منقرض شدم … . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . چند تکه از تو پریشان افتاد ته فنجانی که فالم را می گرفت… می گفت آرام نیستی و فردا هیچ نامه ای نخواهد آمد… . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . شبانه هایم برای تو عشق هم… خاطره ی مُرده ای باشد برای وقت های کسالت . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . شاید چشم های ما نیاز داشته باشند که گاهی با اشک های مان شسته شوند تا بار دیگر زندگی را با نگاه شفاف تری ببینیم… . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . خاطرات مثل یه تیغ کند می مونه…که رو رگت میکشی… نمیبره ، اما تا می تونه زخم میکنه… . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . خــوب ِ مــن ، همین جا درون شعرهایم بمان تا وسوسه یِ دوستت دارم هایِ دروغینِ آدمها مرا با خود نبرد به سرزمین هایِ دورِ احساس ؛ من اینجا هر روز با تـو عاشقی می کنم بی انتها شعرِ من بهانه ایست برای مـا شدن دستهایمان تا تکرارِ غریبانه یِ جدایی را شکست دهیم . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . به سادگی رفـت ؛ نــه اینکه دوستم نداشت ! نـــــــــه ، فهمید خیییییییلی دوستش دارم ! . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . جان غمگین ، تن سوزان ، دل شیدا دارم آنچه شایسته عشق است ، مهیا دارم سوز دل ، خون جگر ، آتش غم ، درد فراق چه بلاها که ز عشقت من تنها دارم . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . درد اگر سینه شکافد ، نفسی بانگ مزن ! درد خود را به دل چاه مگو ! استخوان تو اگر آب کند آتش غم ، آب شو ، آه مگو ! . اس ام اس سوزناک و غمگین بسیار گریه دار . من ماندم و حلقه طنابی در مشت با رفتن تو به زندگی کردم پشت بگذار فردا برسد می شنوی دیروز غروب ، عاشقی خود را کشت |