انجمن های تخصصی  فلش خور
خجالتی بودن نتیجه کاهش اعتماد به نفس کودکان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: خجالتی بودن نتیجه کاهش اعتماد به نفس کودکان (/showthread.php?tid=223508)



خجالتی بودن نتیجه کاهش اعتماد به نفس کودکان - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 03-05-2015

خجالتی بودن نتیجه کاهش اعتماد به نفس کودکان
روانشناس گفت: اجازه بیان اظهار نظر از عوامل افزایش اعتماد به نفس در کودکان است.
خجالتی بودن نتیجه کاهش اعتماد به نفس کودکان 1روبابه تبریزی، روان شناس در گفت‌وگو با  خبرنگار خانواده باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه خجالتی بودن به سرشت او برمی‌گردد اظهار داشت: بعضی از کودکان سرشت اجتماعی بیشتری دارند و در مقابل بعضی دیگر سرشت خجالتی بودن و کمرویی را دارند.


تبریزی عنوان کرد: همچنین کودکان خجالتی بودن را از طریق یادگیری می‌آموزند والدینی که رفت و آمد کمتری در جامعه دارند، دارای کودک خجالتی‌ای هستند در واقع کودک حجالتی بودن را از والدین خود می‌آموزد.


وی با بیان اینکه علت خجالتی بودن کودک بستگی به آن رفتاری دارد که والدین با او انجام می دهند، گفت: به طور مثال، آیا والدبن به کودک اجازه‌ی اظهار نظر در جمع را می‌دهند یا خیر؟ در واقع والدین برای کاهش خجالتی بودن کودک باید رفتار ارتباطی واکنش  متقابل را به او بیاموزند و یا آن را رشد دهند.


این روان شناس بیان کرد: از طرفی دیگر خجالتی بودن کودک به سیستم آموزشی در مدارس نیز بستگی دارد. به طور مثال، آیا سیستم آموزشی اجازه اظهار نظر به کودک می‌دهد یا خیر؟


تبریزی تصریح کرد: علت دیگر خجالتی بودن کودک، احساس حقارت در جمع است اگر کودک را در جمع تشویق کنیم و استعدادهایش را به زبان بیاوریم، کودک اعتماد به نفس از دست رفته خود را به دست می‌آورد.


این روانشناس افزود: فعالیت‌های ارتباطی کودک مانند کنفرانس دادن در کلاس بحث و گفتگو با کودکان دیگر، پرسش از معلم و... باعث می‌شود که کودک ارتباط بهتری با دیگر داشته باشد.


وی تاکید کرد: علت دیگر خجالتی بودن کودک می‌تواند عدم رفت و آمد با دوستان و خویشاوندان باشد کودک در برخورد با خود غریبه یا شخصی که برای او نا آشناست، خجالت می‌کشد و در جمع حضور نمی‌یابد.


تبریزی خاطر نشان کرد: راهکار مناسب این است که خانوادخ‌ها رفت و آمد بیشتری با خویشاوندان داشته باشند تا کودک با اشخاص ناآشنا آشنا شود و تقلید و همانند سازی کند.