چند دستور پخت سوسيس خانگی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: چند دستور پخت سوسيس خانگی (/showthread.php?tid=222677) |
چند دستور پخت سوسيس خانگی - spent † - 28-04-2015 1. سوسيس تندوري دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چي لازم دارم؟
چطور بپزم؟ 1- ابتدا دور نان تست را درمي آوريم وسط نان را با شير مخلوط كرده تا له شود. 2- نان له شده را با گوشت چرخ كرده مرغ مخلوط كرده قدري به آن نمك و فلفل ميزنيم. 3- سپس بقيه مواد شامل خامه، سير رنده شده، سفيده تخممرغ، ادويه تندوري و روغن را به آن اضافه ميكنيم. 4- مواد را خوب هم زده در قيف يك بار مصرف ريخته سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم بعد قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. دو طرف وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد. 5- سوسيسهاي آماده شده را 20 دقيقه در آب جوش ميجوشانيم سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم. فوت كوزهگري؛ ميتوانيد بهجاي خامه از پنير خامهاي استفاده كنيد. روش تهيه ادويه تندوري:گلرنگ 2 قاشق غذاخوري، زردچوبه، پودرهل، فلفل سياه و قرمز، پودر تخم گشنيز، زيره، پودر جوز هندي، از هر كدام يك قاشق چايخوري مخلوط و آسياب شود. 2. سوسيس ماهي دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چي لازم دارم؟
چطور بپزم؟ 1- تمام مواد را خوب مخلوط كرده و هم ميزنيم. 2- از مواد تهيه شده در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم. 3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس به دلخواه خودتان باشد. 4- سوسيسها را به مدت 15دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم. فوت كوزهگري: بهجاي آبليمو ميتوان از يك قاشق سركه استفاده كرد و ميتوان دو قاشق غذاخوري پيازچه ريز شده هم استفاده كرد. 3. سوسيس مرغ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چي لازم دارم؟
چطور بپزم؟ 1- ابتدا همه مواد بالا را در كاسه ريخته خوب مخلوط كرده و ورز ميدهيم. 2- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم. 3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد. 4- سوسيسها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وكيوم را جدا كرده و سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم. فوت كوزهگري: ميتوانيم 3 قاشق غذاخوري پنير پيتزا و 2 قاشق غذاخوري فلفل دلمهاي ريز شده به آن اضافه كنيم. 4. سوسيس، سير و فلفل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چي لازم دارم؟
چطور بپزم؟ 1- همه مواد بالا را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط كرده و ورز ميدهيم. 2- مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم. 3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد. 4- سوسيسها را به مدت 25دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم. فوت كوزهگري: ميتوانيم بهجاي سركه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ريكا استفاده كرد که بسيار خوشمزه ميشود. 5. سوسيس سويا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چي لازم دارم؟
چطور بپزم؟ 1-ابتدا سويا را با آب ولرم و كمي نمك به مدت 20دقيقه خيس ميكنيم. با آب سرد آبكشي كرده و خوب فشار ميدهيم سپس آن را چرخ ميكنيم. 2- تمام مواد بالا را با سويا تركيب كرده خوب مخلوط ميكنيم. از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم. 3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد. 4- سوسيسها را به مدت 15 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم. فوت كوزهگري: براي اينكه سوسيسها طعم بهتري به خود بگيرند 2 قاشق غذاخوري پنير پيتزا رنده شده به آن اضافه كنيم. .6 سوسيس قارچ و ترهفرنگي دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چي لازم دارم؟
چطور بپزم؟ 1- ابتدا ترهفرنگيها را خوب شسته، حلقهحلقه كرده و آبپز ميكنيم. 2-ترهفرنگي آبپز را با هويج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ ميكنيم 3- بقيه مواد باقيمانده را با گوشت مخلوط كرده و خوب ورز ميدهيم. 4- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم. 3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد. 4- سوسيسها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده و سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم. فوت كوزهگري: براي خوشمزه شدن اين سوسيس ميتوانيد دو قطره دود به مواد اضافه كنيم يا روي آن پنير پيتزا ريخته درون فر گذاشته و گريل كنيد. از کجا تهیه کنیم: وكيوم سوسيس: بازار بزرگ تهران پله نوروزخان قطره دود خوراكي: بازارچه بهجتآباد |