یه عالمه سوال.بیا جواب بده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: یه عالمه سوال.بیا جواب بده (/showthread.php?tid=222575) |
یه عالمه سوال.بیا جواب بده - Ֆℋ£¥∂α - 28-04-2015 اگه می تونستی از هرکسی یه صفت برای خودت برداری، از من چی برمیداشتی؟ واسه همه بفرست جواب های جالبی میگیری! ولی اول جواب من رو بده! +++ اگه خودکار بهت بدن که اندازه یه جمله جوهر داشته باشه، چی باهاش می نوشتی؟ +++ اگه توی یک کشتی باشی و 5تا حیوون داشته باشی گاو، گوسفند، پلنگ، اسب، جوجه. طوفان میشه مجبوری 4تاشون رو بندازی تو دریا، کدوم رو نگه میداری؟ (جواب) پلنگ: غرورت گوسفند: خانوادت گاو: مال و درایی جوجه: بچه ات اسب: عشقت +++ اگه یک روزی قرار باشه که دیگه منو نبینی، آخرین حرفی که بهم میزنی چیه؟ فقط یک جمله باشه +++ اگه تو خیالت در حال قدم زدن تو جنگل باشی، چه وقتی رو تصور می کنی؟ 1- صبح زود 2- عصر 3- شب (جواب) 1- تو زندگیت هدف داری و برای رسیدن بهش تلاش می کنی 2- هدف داری اما تنبلی 3- هدف خاصی تو زندگیت نداری +++ اگه قرار باشه واسه یکی هدیه کفش بخری اون شخص کیه؟ +++ اگه یه تیکه ابر بهت بدن چیکارش می کنی؟ +++ مهم ترین خصوصیاتی رو که در کلمات زیر می بینی توصیف کن؟ 1- سگ 2- گربه 3- موش 4- اقیانوس 5- قهوه (جواب) 1- شخصیت خود شما 2- شریک زندگی. 3- دشمنان شما 4- به زندگی خود شما 5- تعبیرت از رابطه جن. +++ به هرکدوم از رنگهای زیر، یک نفر که می شناسی و برات مهمه رو نسبت بده. 1- زرد 2- پرتقالی 3- قرمز 4- سفید 5- سبز (جواب) 1- کسی فراموشش نمی کنی. 2- یه دوست خوب 3- واقعا دوستش داری 4- یک روح در دو بدن 5- همیشه یادش هستی +++ حیوونای زیر رو به ترتیبی که برات اولویت دارن نام ببر. 1- گاو 2- ببر 3- گوسفند 4- اسب 5- خوک (جواب) 1- حرفه و شغل 2- غرور 3- عشق 4- خانواده 5- پول +++ 3تا حیوون که خیلی دوست دارید رو به ترتیب نام ببر و برای هر کدوم 3 صفت بگو. (جواب) 1- نظر مردم در موردت 2- نظر خودت در مورد خودت 3- خصوصیات واقعیت +++ از بین این چهار گزینه کدوم رو بیشتر دوست داری 1- خورشید 2- جنگل 3- دریا 4- آسمون (جواب) 1- مادر 2- غرور 2- عشقت 4- خانوادت +++ اگه یه بسته مداد رنگی داشتی و من نقاشیت بودم، منو چه رنگی می کردی؟ +++ چی باعث میشه یادم بیافتی؟ به همه بفرست جوابای جالب می گیری (اول جواب من) +++ اگه بخوای به هر یک از خصوصیات من از 0 تا 20 نمره بدی چند میدی؟ نمره هرکدوم رو جلوش بنویس واسم دوباره بفرست. تیپ: قیافه: بدجنسی: مهربونی: شیطنت: متانت: بداخلاقی: صداقت: معرفت: صدا: +++ اگه یه مساوی جلو اسمم بود اونطرف مساوی چی می نوشتی؟ +++ می خوای بدونی بچگی هات چه شکلی بودی؟ از 1 تا 10 یک عدد انتخاب کن برام بفرست. (جواب) 1- قشنگ 2- شکمو 3- سوسول 4- جیشو 5- همیشه دست تو بینی 6- افاده ای 7- بازیگوش 8- تمیز 9- شیطون 10- خل! +++ اگه 60 ثانیه فرصت داشته باشی باهام حرف بزنی، و بدونی که دیگه هرگز منو نمی بینی بهم چی میگی؟ منتظر جوابم... +++ اگه اسم آدما رو بارزترین صفاتشون بذارن، اسم منو چی میذاشتی؟ +++ اگه یه روز از خواب بیدار بشی و ببینی تموم زندگیت یه فیلم بوده اسم فیلمت رو چی میذاری؟ +++ اگر مادر زن و یا زن شما در حال غرق شدن باشند و شما فقط یک حق انتخاب داشته باشید میروید سینما؟ یا رستوران؟ +++ تصور کن من چند وقته فوت کردم. بعد چند روز یهو حرف من پیش میاد و تو میگی: یادش بخیر... (این جمله رو کامل کن برام بفرست) +++ اگه دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ اونی که خیلی دوستش داری؟ یا اونی که خیلی دوست داره؟ +++ اگه دزد بودی اولین چیزی که از من می دزدی چی بود؟ (برای همه بفرست جوابهای جالبی می گیری... ولی اول جواب منو بده.) +++ اگه قرار باشه کشورتون رو ترک کنید و فقط یک چیز با خودتون ببرین، اون چه چیزی خواهد بود؟ +++ اگه بدونی فقط تا یه دقیقه دیگه زنده ای چی کار می کنی؟ +++ دوست داری دوستت کدوم جمله رو بهت بگه؟ 1- عزیزم 2- گلم 3- عشقم 4- نفسم 5- عمرم 6- همه کسم 7- زندگیم 8- جانم 9- قناری 10- عروسک +++ به کدوم بیشتر اهمیت میدین؟ 1- تیپتون 2- اخلاقتون 3- شخصیتتون 4- عشقتون 5- خودتون 6- خانواده تون 7- ظاهرتون 8- مدل موتون 9- هیچی RE: یه عالمه سوال.بیا جواب بده - دکتر دیوونه - 28-04-2015 ژیادن سپاس RE: یه عالمه سوال.بیا جواب بده - دکتر دیوونه - 03-05-2015 اگر مادر زن و یا زن شما در حال غرق شدن باشند و شما فقط یک حق انتخاب داشته باشید میروید سینما؟ یا رستوران؟ +++ چه ربطی داشت؟ من ک میرفتم نجاتشون میدادم RE: یه عالمه سوال.بیا جواب بده - هلیا78 - 15-05-2015 نصفشون رو جواب دادم دیدم خیلیه پشیمون شدم |