![]() |
پیامک تبریک روز دبیر و استاد 94 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک تبریک روز دبیر و استاد 94 (/showthread.php?tid=221402) |
پیامک تبریک روز دبیر و استاد 94 - Ֆℋ£¥∂α - 22-04-2015 معلم پارچه ی لطیف زر بفتی است با تار محبت و پود علم. (دکتر سنگری) *معلم عزیزم روزت مبارک* . . . معلمی شغل نیست، هنر است، ذوق است، ایثار است، عشق است و فداکاری .: دانای عشق، روزت مبارک :. . . . پادشاهی پسر به مکتب داد لوح سیمینش در کنار نهاد بر سر لوح او نوشته به زر جور استاد به ز مهر پدر – روز معلم مبارک – . . . معلم امانت داری است که امانت او غیر از همه امانت هاست، انسان امانت اوست امام خمینی(ره) * ای بزرگ امانتدار تاریخ، روزت مبارک باد.* . . . معلمی شغل نیست، عشق است، اگر به عنوان شغل انتخابش کردی رهایش کن و اگر عشق توست، مبارک باد . . در میان صدقه هایی که مردم می دهند، هیچ صدقه ای ارزنده تر از یاد دادن علم و دانش نیست پیامبر اکرم(ص) ای آینیه تمام نمای صداقت و محبت و ایثار هر روزت مبارک باد . . . اندیشه ام از تو سبز و آباد شده از جهل وغم این فکرتم آزاد شده در مکتب پاک و شاد استاد ببین غم رفته زجانم ودلم شاد شده . . . در ملکوت، بانک بزرگی است که معلمان هر روز از آن حقوق فوق العاده میگیرند . . . در مکتب تو همیشه شاگردم من دور از رخ تو همیشه پر دردم من در فصل بهار و روز استاد ببین بی نور معلم این چنین زردم من . . . آموزش عشقم از همین مکتب توست اندوخته ی سوادم از این لب توست گفتم که مریضم و بیا بستر من چون عامل دردم این غم و این تب توست . . . با این گچ عشق تخته ی جانم زن خطّی ز کلام خود به ایمانم زن صد درس در این کلاست آموخته ام یک درس ز عشق جان ویرانم زن . . . بی انصافیست که تو را به شمع تشبیه کنم زیرا شمع را میسازند تا بسوزد اما تو میسوزی تا بسازی ، با سپاس و عرض تبریک فراوان . . . . . . ای معلم تو را سپاس : ای آغاز بی پایان ، ای وجود بی کران ، تو را سپاس ای والا مقام ، ای فراتر از کلام، تورا سپاس ای که همچون باران بر کویر خشک اندیشه ام باریدی روزت مبارک . . . آموزگارم ، تو باغبانی می پرورانی بذروجودم ، با مهربانی با درسهایت دیو جهالت از من گریزد اندرزهایت ، بهر وجودم ، شد پاسبانی من غرقه بودم در بحر غفلت دستم گرفتی ای ناجی من، من همچو قایق ، تو بادبانی بر خوان ِ دانش من میهمانم تو ای معلم ، خود میزبانی کار تو باشد، ارشاد انسان همکار ِ خوب ِ پیغمبرانی . . . معلم هدفت عشق است و ایثار هزاران خفته از عشق تو بیدار روزت مبارک . . . دبیر عزیزم . یاد تو همیشه در ذهنم .عشق تو در قلبم و عطر مهربانت همیشه در وجودم جاری است ، روزت مبارک . . . . . . تا خدا بوده و هست ، معلم بوده و هست و هر روز ، روز معلم هست . معلمی هنر است ، عشقی است آسمانی . . . روزت مبارک . . . ۱۰۰۰ گل سرخ تقدیم به معلم عزیزم که به من درس صبر و وفاداری آموخت . و مرا در سرزمین دانش بارور ساخت . روزت مبارک . . . . . . ای معلم : ای روشنی بخش دلها . براستی که تو بعد از خداوند (علم الانسان ما لم یعلم ) هستی.چگونه می توان تو را ستود و تو را سرود که تو خود سرود قافله ی تمدن هستی . . . . مخصوص دبیر شیمی ! مهر شما ، گرافیت وجود مرا الماس کرد . من از با شما بودنم چیزی فراتر از استوکیومتری زندگی و مولاریته شادیها آموختم . امیدوارم کلویید زندگی تان شفاف و معادلات زندگیتان موازنه شده و محلول زندگیتان از عشق و محبت فراسیر شده باشد . با بیشترین درصد خلوص دوستتان دارم و با بالاترین غلظت مولال ، روزتان مبارک ! . . . وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: معلمینی که چون شمع می سوزند تا پایان سال ۹۱ گازسوز خواهند شد . . . دیروز میگفتم : مشقهایم را خط بزن … مرا مزن روی تخته خط بکش … گوشم را مکش مهر را در دلم جاری بکن … جریمه مکن هر چه تکلیف میخواهی بگیر … امتحان سخت مگیر اما اکنون .. مرا بزن … گوشم را بکش .. جریمه بکن .. امتحان سخت بگیر مرا یک لحظه به دوران خوب مدرسه باز گردان . . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() . . . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() . . . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |