![]() |
اس ام اس کوبنده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس کوبنده (/showthread.php?tid=220673) |
اس ام اس کوبنده - || Mιѕѕ α.η.т || - 17-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() کجای زندگی را با تو مشترک بوده ام که حالا تلفن خوش خیالت تو را مشترک مورد نظر من میخواند ؟! مورد نظر شاید ولی مشترک !؟ هه ، گفتم که خوش خیال است ! . . بعضیارو اگه با پودر 24آنزیم هم بشوری بازم لکه ننگشون از زندگیت و گذشتت پاک نمیشه ! . . غلط املایی بیش نبودی زیرت خط کشیدم و دو خط از روت نوشتم که دیگه تکرار نشی !!! . . اینایی که به یکی دس میدن ، به یکی پا میدن ، به یکی دل اینارو اذیت نکنین ، اینا کارت اهدا عضو دارن ! فرستنده : دلآرام . . گذشتم ، گذشتی ! من از یک دنیا برای تو و تو از من برای … . . من لیمو شیرین زندگی تو بودم ؛ تموم شیرینی های زندگیمو به تو دادم اماچه زود تلخ شدم و چه ساده منو دور انداختی ! . . دنیای تو رنگارنگ است و دنیای من سیاه ولی یک رنگیه من به همه ی دنیای تو می ارزد ! فرستنده : هانیه . . ممنونم که به من فهماندی اشتباه است به هر کسی اعتماد کردن ! . . ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﮔﺮﺩﻡ ، ﺩﻧﺒﺎﻝ ﮐﺴﯽ ﻣﯽﮔﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﺸﺎﻧﺶ ﺩﻫﻢ ﻭ ﺑﮕﻮﯾﻢ : ﻣﺜﻞ ﺍﻭ ﻧﺒﺎﺵ … فرستنده : رها94 . . دروغ سیزده بودی و من باورت کردم ! . . صدایم میزد گلم و من گلی بودم در باغچه ی دلش اما او باغبان عاشقی نبود ، گاهی سر میزد و دل می برد ! سالها بعد دانستم که من تنها نبودم ، او باغبان گلهای زیادی بود … . . تا دیروز ما رو میدیدی مِن مِن میکردی الان شاخ شدی مَن مَن میکنی ! فرستنده : فرصاد . . خوبی بعضی از روزا اینه که دیگه برنمیگردن ، مثل روزای با تو بودن ! . . بعضیا از تک پر بودن فقط پرشو یاد گرفتن بپر با این ، بپر با اون ! فرستنده : فرصاد . . مواظب چشیدن عشق ها باش ؛ بعضی ها طعم کشک میده ! . . خرت که از پل گذشت مارو فراموش کردی اما بدون اونطرف پل همسفرت و یارت فقط یه خره ؛ بش تکیه نکنی ! . . امروز باورم شد که تو خسته تر از آن بودی که بفهمی دوست داشتنم را از من که گذشت اما هرجا که هستی “خسته نباشی” … . . ﭼﺮﺍ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ؟ ﺗﻮ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﮑﺮﺩﯼ !؟!؟! ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﮐﺒﺮﯾﺖ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﯼ ﻭ ﺭﻓﺘﯽ ؛ ﻣﻦ ﺑﯽ ﺟﻨﺒﻪ ﺑﻮﺩﻡ ، ﺳﻮﺧﺘﻢ ! فرستنده : حمیدرضا . . بعضیا علاوه بر اینکه آدم نیستن ، آدم بشو هم نیستن ! . . دستهایش با من ، چشمهایش در خیابان و دلش … این یکی را نمیخواهم بدانم ولی لعنت به دل هرزه ات ! فرستنده : هانیه . . بی معرفت نیستم ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنه منه نمیشم حتی اگه روزی هزار بار تو خودم بشکنم ! فرستنده : دلآرام . . من و تو “ما” شدیم ولی نمی دانستم که “ما”یمان آوازی می شود برای گاوی که در طویله ی دلت مخفی کرده بودی ! . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. SMSkhor.IR . اون فک کرد همه مث منن ، رفت سراغ بقیه … منم فک کردم همه مث اونن ، خط کشیدم دور همه ! فرستنده : حمیدرضا . . یه چیزی همیشه یادت باشه : لطف مکرر میشه حق مسلم ! بیش از حد لطف نکن … . . انگار با هم غریبه ایم ، خوبی ما دشمنیه کاش من و تو می فهمیدیم ، اومدنی رفتنیه ! فرستنده : حمیدرضا . . همیشه با من یکرنگ بودی ، سیاهم میکردی ! . . از من خواست حلالش کنم همان کسی که با بی رحمی محبت هایم را حرام کرده بود ! . . من مدتهاست از “صداقت” خبری ندارم ؛ هر کسی دیدش سلام من را هم برساند ! . . دوباره آمده ای ، اینبار شیرین تر از قبل دروغ میبافی ، زیرکانه تر لبخند میزنی و دلبرانه تر ناز میکنی ! اما نازنین ؛ بعد از رفتنت دلم مرد و خیلی وقت است که مغزم تصمیم می گیرد نه دلم ! پس لوند و دلبرانه که هیچ ، عاشقانه و صادقانه هم که بیایی من دیگر نیستم … . . به بعضیا باید گفت : عزیزم تو عوضی شدی ، نگو شرایط عوض شده ! . . هر دو از ته “دل” میگوییم من حرفهایم را ، تو دروغهایت را ! فرستنده : هانیه . . این روزها عشق را با دست پس می زنند و با پا پیش می کشند ! حیف از عشق که زیر دست و پاست … . . اشتباه از من بود من از کسی انتظار داشتم سکوتم را بفهمد که حتی فریادم را نشنید ! فرستنده : نیما861 . . به بغضیا هم باید در کمال ناباوری گفت : عزیز دلم اون خری که تو چشمای من دیدی سایه خودت بود ! . . از سرم که بیفتی ، دست و پای غرورت خواهد شکست ! آنروز درد شکستن را خواهی فهمید ، روزی که از چشمت افتادم را به یاد آر … . . به بعضیا هم باید گفت : عزیزم یه راست بگو ببینم بلدی ! . . اولین بار که گفتی دوستم داری گریه ام گرفت حالا اگر کسی بگوید دوستم دارد ؛ خنده ام میگیرد ! فرستنده : رها94 . . به بعضیام باید گفت : زیاد که بپیچی خودت هـــــرز میشی ! . . ﺑﺎﺯﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ ، ﺗﻮ ﺑﺮﺩﯼ … ﺣﺎﻻ ﻧﻘﺎﺑﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭ ، ﺑﮕﺬﺍﺭ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺧﺘﻢ ! . . این روزا به راحتی “دروغ ” میگیم اما بزرگترین معیارمون برای شروع روابط “صداقته” . . ﺑﻪ ﺑﻌﻀﻴﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﮔﻔﺖ : ﺭﻓﺘﻰ ؟؟!!! فقط ﺍﺯ ﺗﻮ ﺟﻮﺏ ﺑﺮﻭ ﺩﺭ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﺑﺎﺷﻲ ! . . بعضیام حوصلشون که سر میره خیال میکنن دلشون تنگ شده ! مطلب مرتبط : |