![]() |
اس ام اس خنده دار و جالبــ ـــ♠ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار و جالبــ ـــ♠ (/showthread.php?tid=220605) |
اس ام اس خنده دار و جالبــ ـــ♠ - Mαяѕє - 16-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() پست ترین کار اینه که دست بذاریم رو نقطه ضعف دیگران بعد بهش بگیم شوخی! ========= اس ام اس خنده دار ========= اوضاع جوری شده که هر شیش ماه یه بار آدم باس آستینش رو بررسی کنه ببینه ماری چیزی اون تو پرورش نیافته باشه یه وقت...!!! ========= اس ام اس خنده دار ========= حالا گفتن نداره ولي ما ازين خونواده هاي با کلاسي هستيم که زباله هاشونو تفکيک مي کنن هسته هاي زردآلو يک طرف ساير زباله ها طرف ديگر! ========= اس ام اس خنده دار ========= وقتی یکی میگه خدا بزرگه یعنی: هیچ راهی به ذهنم نمیرسه......دهنت سرویسه ! ========= اس ام اس خنده دار ========= كيف پول رفیقم و زدن....ميگه عيب نداره من گذشتم الهي خرج ایدز و اورژانس و تصادفش بشه به نظرم بايد درباره ى مفهوم گذشت بيشتر باهاش صحبت كنم ========= اس ام اس خنده دار ========= کارت قرمز های تیمت از گـــل زده تیمت بیشتر نباشه صلــــوات! ========= اس ام اس خنده دار ========= ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺷــﺘﻢ ﺗﻮ ﺁﯾﻨﻪ ﻗﻴﺎﻓﻤﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ...... خلاصه اش کنم واستون... ﻓَﺘﺒـــــﺎﺭﮎَ ﺍﻟـــﻠـــﻪُ ﺍَﺣﺴـــــﻦُ ﺍَﻟـــــﺨﺎﻟﻘــیـن ========= اس ام اس خنده دار ========= من که هر وقت به آینده فکر کردم بعدش پاشدم رفتم هواخوری ========= اس ام اس خنده دار ========= ﻣﯿﮕﻦ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﺟﻠﻮﯼ ﺧﺪﺍ ﻫﻤﻪ ﻋﻀﻮﻫﺎﯼ ﺑﺪﻥ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﻣﯿﺪﻥ ... ﻣﻦ ﺍﮔﻪ دو سه تا ﺍﺯ ﻋﻀﻮﻫﺎﻡ خــ ــــر ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺭﻧﯿﺎﺭن ﻣﯿﺮﻡ ﺑﻬﺸﺖ ========= اس ام اس خنده دار ========= سال بعد ماه رمضون اون چند بازمانده ی هواپیما رو میارن برنامه ماه عسل ========= اس ام اس خنده دار ========= میگن آژانسهای هواپیمایی اعلام کردن دیگه بلیط نداریم... آخه از دیروز آقایون راه به راه تور داخلی هدیه میگیرن واسه خانوماشون. ========= اس ام اس خنده دار ========= ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻧﻤﻬﺎیی ﻛﻪ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﻫﺎﻱ ﺩﻭﺳﺘﻴﺸﻮﻥ ﺯﻳﺎﺩﻩ ﻭ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﻣﺼﺎﺏ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﻧﻤﻮﻧﺪﻩ ﺧﻮﺏ ﻋﻜﺲ ﻭﺍﻗﻌﻴﺘﻮﻧﻮ ﺑﺰﺍﺭﻳﻦ ﻭ ﺧﻮﺩﺗﻮﻧﻮ ﺍﺯ ﻋﺬﺍﺏ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺘﺎی ﺯﻳﺎﺩ ﺭﺍﺣﺖ ﻛﻨﻴﻦ ========= اس ام اس خنده دار ========= اگر مایل هستین دو ساعت در روز و سه روز در هفته کار کنید و ماهیانه حداقل یک میلیون و پانصد تومان حقوق بگیرید و همچنین از بیمه و مزایا هم استفاده کنید با ما تماس بگیرید باهم میگردیم زودتر پیدا میشه ! ========= اس ام اس خنده دار ========= یه مدتی بود همش فکر می کردم من بچه سرِ راهی هستم تا اینکه یکی از عکس های بچگیامو بردم به مامانم نشون دادم برگشته میگه : آخِی، چه نازه، کیه؟؟... !! ========= اس ام اس خنده دار ========= بیاییم و ساده از هم نگذریم... گلدار از هم بگذریم... یا حتی راه راه یا چارخونه! ========= اس ام اس خنده دار ========= یکی به بابای من بگه تو زبون فارسی هیچ کلمه ای معادل کلمه ی "خفن"نیست و کلماتی مثل "جالب" و "خوف انگیز" اون بار و منتقل نمیکنن! ========= اس ام اس خنده دار ========= هواپیماهای ایران که از لحاظ حادثه در دنیا پس از هواپیماهای مالزی در ردهٔ دوم قرار گرفته بودند دوباره به صدر جدول بازگشتند.. بچهها مچکریم ========= اس ام اس خنده دار ========= هوا خودش میدونه گرمه انقدر بهش نگید ناراحت میشه ========= اس ام اس خنده دار ========= آقا هرکی قیافمو میبینه میگه چرا انقد مغروری؟ بخدا من مغرور نیستم فقط خسته ام میفهمی؟ خسته ========= اس ام اس خنده دار ========= ﺍﻭﻝ ﺧﻂ ﺳﻮﺍﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺷﺪﻡ ۱ﻧﻔﺮ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﭘﺮ ﺷﻪ بعد ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﺷﻮﺧﯽ ﮔﻔﺖ : ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻣﺎ ۱ﺳﺎﻋﺘﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺷﻤﺎﯾﯿﻢ ! ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻫﻮﻝ ﺷﺪ ﮔﻔﺖ : ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﯾﻨﯽ ﻣﺎ ۴ ﻧﻔﺮ ﮐﻪ منهدم شدیم ، ﺧﻮﺩ ﺗﺎﮐﺴﯿﻪ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺧﻨﺪﻩ ﺍﺳﺘﺎﺭﺕ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﺩ ========= اس ام اس خنده دار ========= مرد اونيه كه با پيژامه و تی شرت مخ بزنه!!! وگرنه با پورشه و مازراتی كه حسن كچل هم ميتونه.. ========= اس ام اس خنده دار ========= هر مامانی فکر میکنه بچش خوشگل ترین بچه دنیاست اما فقط یکیشون درست فکر میکنه اونــــــــــــــــــم مامان منه ========= اس ام اس خنده دار ========= آﺧﻪ ﻣﺎ دخترﺍﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺧﻮﺷﮕﻠﯿﯿﯿﯿﻢ . . . ﺗﻮﻫﻢ %99 ﺍﺯ دخترا ﺟﻠﻮﯼ ﺁﯾﻨﻪ ========= اس ام اس خنده دار ========= من اگه متولد نیویورک بودم... . . . . واااای نمی تونم ادامه بدم...یه دستمال به من بدین.. ========= اس ام اس خنده دار ========= گزارش هوا شناسی؛ هوای تهران صاف تا کمی ابری همراه با بارش ملایم هواپیما... ========= اس ام اس خنده دار ========= اینایی که وقتی میرن پارک لپتاپشون رو میبرن میشینن فیلم میبینن همونایی هستن که تو پذیرایی خونشون فوتبال بازی میکنن ! ========= اس ام اس خنده دار ========= ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ك30 منو ميبو30 اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ ========= اس ام اس خنده دار ========= هنوزم وقتى صداى اذون مغرب مياد، فكر مى كنم مشقام رو ننوشتم ========= اس ام اس خنده دار ========= یه زمانی مدرسه، خونه دوم ما بود... الان خونه دوم من اینستاگرامه ... آغا رعایت کنین ناموسا .. آشغال نريزين ========= اس ام اس خنده دار ========= مورد داشتیم دختره تو بازی GTA خواسته پارک کنه کامپيوتر سوخته ========= اس ام اس خنده دار ========= ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺻﺒﺢ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﻮ ﮔﻨﺪﯼ ﻣﯿﺎﺩ ﺩﻭﺭ ﻭ ﺑﺮﻣﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﻣﮕﺲ ﺩﺍﺭﻥ ﺩﻭﺭ ﮔﻮﺷﯿﻢ ﻭﻭﻝ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ ﺭﻓﺘﻢ ﺟﻠﻮ ﺩﯾﺪﻡ . . . pou ﻣﺮﺩﻩ ﺭﻭﺣﺶ ﺷﺎﺩ ﻭﯾﺎﺩﺵ ﮔﺮﺍﻣﯽ ========= اس ام اس خنده دار ========= دوست بابام اومده خونمون میگه ماشالله پسرتون چقدر بزرگ شده......چند سالشه ؟ بابامم میگه نمیدونم خیلی وقته داریمش .. ========= اس ام اس خنده دار ========= به بعضيا هم بايد گفت : فاز خود را با رسمه شکل توضيح دهيد . . . ========= اس ام اس خنده دار ========= تنها فایده ای که گرفتن مدرک مهندسی واسه آدم داره اینه که تو فوتبال با دوستا همه داد میزنن : مهندس پاس ! منبع: |