اس ام اس خنده دار و جالب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار و جالب (/showthread.php?tid=220188) |
اس ام اس خنده دار و جالب - Mαяѕє - 15-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مهندسین نرم افزار صبور باشین ، اینم میگذره فقط چند تا فرم ثبت نام یارانه فامیلا رو ثبت کنین بعدا ازتون در پروژه های بزرگتر استفاده میشه ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ یعنی قدرتی که یه جنس مونث در به فنا دادن یه رابطه بین دو یا چند مذکر داره M16 نداره ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ 2 راه شناخت دخترها بعد از حمام 1. آزمایش دی ان ای 2. آرایش دوباره ی صورت! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ پسره آلومینیوم بزنی دوره دماغش ، ۱۵تا کانال دیجیتال رو بدون پارازیت میگیره بعد نوشته : به ارواح جدم نیستی در حدم ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ خوبى امید کم داشتن اینه که حمل و نقلش راحته مثلاً من الان همه ى امیدمُ گذاشتم تو جیب عقب شلوارم ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ ﺍﮔﺮ ﻣﺨﻔﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺳﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﻮ ﻓﺮ ﺍﺟﺎﻕ ﮔﺎﺯ ﺭﻭ ﻧﺎﺩﯾﺪﻩ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ … ﺁﺭﻩ ، می شه ﮔﻔﺖ ﺭﻓﯿﻖ ﺑﯽ ﮐﻠﮏ ﻣﺎﺩر ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ یه شباهت خاصی من احساس میکنم بین مخاطب خاصم و تیکه آخر رانی هلو ! لامصب به هیچ کدومشون دست پیدا نمیکنم ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ تاثیری که دختر همسایه ی پشت شیشه بر بازی فوتبال بچه های محل داشت قراردادهای میلیاردی روی بازیکنای استقلال پرسپولیس نداشت ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ تو ایران همین که قیمت ها بالا نره ، خودش یه نوع تخفیف به حساب میاد ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ شاید یه روزى بفهمم تو عکساى دسته جمعى دارن به چى میخندن ولى هیچوقت نمیتونم بفهمم تو عکساى تکى واسه کى جدى میشن ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ پیام پایتخت 3 به دختران : به زودی دختران چینی با مهریه و توقع کم وارد بازار میشه حالا هی سخت بگیرید برا ازدواج ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ تو کتابخونه یه دخترى هست که توى پیدا کردن کتابهایى که میخواى کمکت میکنه بنده خدا انقدر خوش صورته که اینجا هیشکى نمیتونه کتاباشُ پیدا کنه ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ همیشه “مغز” عضو پرکار بدنه تا اینکه سر جلسه امتحان جاشو با “روده بزرگ” عوض می کنه ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ مورد داشتیم یارو تو کانون گرم خانواده ذوب شده ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ به خدا موقع رانندگی راهنما زدن چیزی از شوماخر وجودتون کم نمیکنه ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ مرد نباید وقتی خانمش رانندگی می کنه از مرگ بترسه ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ دانشمندان سوئیسى پس از ٣٧ سال پژوهش ذرهاى بنیادى یافتند که ثابت مىکند عشق یه جور سرابه حباب روى آبه از دور یه قصر نوره از روبرو خرابه ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ شما برو در هرخونه ای که میخوای بزن پرسیدن کیه بگو منم اگه دوباره پرسیدن بگو منم بابا منم ، حتماً باز میکنن ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ من وقتایى که الویه میخورم معده م هیچ پیامى مبنى بر سیرى به مغزم نمیفرسته شایدم میفرسته ولى مغزم ازم یه چیزایى رو پنهون میکنه ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ یه بار اومدم کارمو بندازم فردا ، بلند انداختم افتاد پس فردا ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ بارونو دوس دارم هنوز چون هم هوا رو با طراوت میکنه هم آلودگی هوا رو کاهش میده و منابع آبی هم بیشتر میشه ! چیه ؟ نکنه انتظار داشتی عاشقانه ش کنم !؟ ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ اگر برام مهم بود که بغل دستیم چقدر خوشگله، بغل دستیم انقدر خوشگل نبود یعنى میخوام بگم زندگى بیشتر وقتا چیزایى رو بهت میده که لازم ندارى ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ اینایی که می گن پول خوشبختی نمیاره آقا بیاید و منو بدبخت کنید اینقدر بهم پول بدید تا به خاک سیاه بشینم نامردم اگه اعتراضی کنم ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ یه پرسش از دخدرا داشتم : واقعن با دهن بسته نمیشه ریمل زد ؟ ینی خدایی در توانتون نیست ؟ ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ من خودم یه سرى اهداف کوتاه مدت دارم، یه سرى اهداف بلند مدت براى کوتاه مدتا وقت ندارم براى بلند مدتا حوصله، اینه که زیاد چایى میخورم ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ هواپیمای گمشده مالزی شاید تو اقیانوس هند پیدا بشه اما آجیل شب عیدی که مادرا تو ۴۰متر خونه قایم میکنن هرگز پیدا نمیشه ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ من 2جلسه رفتم تمرین پیانو تنهاچیزی ک یادگرفتم : “قوز نکن” ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ رفیقم اسم خانومم رو توی شناسنامه دیده میگه : زنته !؟ میگم: پ ن پ دختر همسایمونه اسمش تو شناسنامه باباش جا نشده اینجا زدن گم نشه ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ مورد داشتیم دختره عاشق پسره شده پسره گفته بیخیال من شو ، من جای خواهرتم ! ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ ﺁﻗﺎ ﺑﻲ ﺷﻮﻫﺮﻱ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻴﺪﺍﺩ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﺖ ﻛﻪ ﺭﺩ ﻣﻴﺸﻲ ، ﻛﻞ ﭼﻤﻦ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺎﻓﺖ ﺍﻓﺮﻳﻘﺎﻳﻲ ﺯﺩﻥ ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ به دو چیز نباید تکیه کرد : دیوار تازه رنگ شده ، انسان تازه به دوران رسیده ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ “سرت تو کار خودت باشه” فقط یه جمله کوتاه نیست، یه سبک زندگیه ♦♦♦♦♦♦♦♦ جوک جدید و جالب ♦♦♦♦♦♦♦♦ وبلاگ یک دختر : واااااای امروز تفلدمه تفلد تفلد تفلدم مبارک ۲۵۶۵۵۵۵۵۵۴۴۸۸۴تا کامنت: “تولدت مبارک خانومی” شما از طرف بلاگفا بهتربن وبلاگ نویس معرفی شدید وبلاگ یک پسر آرزو می کنم روزی برسه که همه انسان ها بتوانند با هر عقیده رنگ و قومیتی در کنار هم آزادانه زندگی کنند ۱کامنت: “حرف مفت نزن |