اس ام اس گلایه از دوستان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس گلایه از دوستان (/showthread.php?tid=219953) |
اس ام اس گلایه از دوستان - || Mιѕѕ α.η.т || - 13-04-2015 به خیال کدامین آرزو ، صفای با تو بودن را از ما گرفتی ای بی معرفت – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – مرسی خوبم شما خوبی؟ چه عجب یادی از ما کردی. . . طرح شرمنده کردن دوستان بی معرفت – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – به لطف بی معرفتی دوستان فهمیدم معرفت گنجینه ای است که اگه انسان نداشته باشه انگارهیچ چیز ندارد – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – در رفاقت با وفا بودن شرط مردانگیست ، ورنه با یک استخوان صد سگ رفیقت میشوند – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – سلام ای بی وفا ای بی مروت سلام ای ساز گیتار محبت سلام کردم نگی تو بی وفایی وگرنه ما که عاشقیم بی مروت ! – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – خوب رویان جهان رحم ندارد دلشان باید از جان گذرد هر که شود عاشقشان روز اول که سرشتند به گل پیکرشان سنگی اندر گلشان بود همان شد دلشان – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – میان دست من و تو هزار فرسنگ است غریب مانده دلم بی وفا دلم تنگ است سراغ چشم ترم را چرا نمی گیری مگر جنس دل نازک تو از سنگ است – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – طلوع بی شمار معرفت باش به شهری که رسومش بی وفائیست سرم سرگرم تصویر تو گشته به آن حدی که اسمش بی نوائیست – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – حقیقت گم نشده. تکه تکه شده به اسم معرفت، افتاده دست یه مشت آدم بی معرفت – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – تمام عمر اگر در بیابان سرگردان شوی …. به که یک شب محتاج نا مردان شوی – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – سلامتی رفیق بی معرفتی که اسم ما گوشه موبایلش خاک میخوره – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – دستمال خیس آرزوهایم را فشردم همین ۴ قطره چکید زنده باد رفیق با معرفت ! – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – تو ای سمبل معرفت!کجایی ؟سلام این هم رسم توست،دوستی بی کلام ندیدم کسی ،هیچ مانند تو یک روز خوب ،یک روز بد…بی مرام – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – معرفت در گرانیست به هر کس ندهند پر طاووس گران است به کرکس ندهند – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – رفیق بی معرفت ؛ مثل پنجره ی رو به دیوار میمونه . . . چطوری پنجره؟ – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – رفیق بی معرفت را کمتر از دشمن نمی دانم شوم قربان آن دشمن که بویی از معرفت دارد – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – من همان دخترک غم زده ی دیروزم من همان کودک بی تاب برای بودن که دلش رادراندوه به زنجیرکشید وبه اندازه ی دل رنج کشید وبه اندازه ی بی معرفتی دردکشید – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – یه زغال برمیدارم دورت خط میکشم و مینویسم: این بی معرفت دنیای منه ! – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – بهت نمی گم آدم بی معرفتی هستی چون بی معرفت ها که آدم نیستند – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – عاشقان را عشق فرمان میدهد لوتیان را معرفت …!! مخلصتیم با معرفت…… . . . اداره مبارزه با انسانهای بی معرفت و فاقد درک کافی – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – من به جرم با وفایی این چنین تنها شدم چون ندارم همدمی بازیچه دلها شدم – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – دوستی این نیست بی معرفتی سنگدلی نامردی دوستی این نیست این نیست که دیرآمدی وزودروی – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – غلام همت آن نازنینم که کار خیر بی روی ریا کرد من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هر چه کرد آن آشنا کرد – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – چه شده؟ ای دل دیوانه هوایش کردی؟ با دو چشمان پر از اشک صدایش کردی؟ گفته بودم که دلش معدن بی معرفتی ست تو نشستی و دلت خوش به وفایش کردی؟ – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – بی معرفت تو اون کسی بودی که اومدی زیر چترم,نه برای همراهی با من,بلکه فقط برای اینکه خیس نشی….بارون که بند اومد,رفتی که رفتی ….. – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – از زشــتی کردار تو هم خسته شدم بی معرفتی دیده و بشکسته شدم پژواکم و در ســـینه صد کوه اســـی بی مهری و غم دیدم و لب بسته شدم – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – هنوز رو خاکیم یادمان نمیکنند! وای به روزی که خاکمان کنند!!!! – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – برای سلامتی آنهایی که تا یادی ازشان نکنی یادی ازت نمیکنن ، صلوات – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – وقتی برگ های پاییز رو زیر پات له می کنی یادت باشه روزی بهت نفس هدیه می کردن بی معرفت – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – یک جام پر از شراب دستت باشد ، تا حال من خراب دستت باشد این چندمین پیامک است ندادی ، پاسخ ای دوست فقط حساب دستت باشد – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – ما عاشق فهم و ادب و معرفتیم ما خاک قدوم هر چه زیبا صفتیم از زشتى کردار دگر خسته شدیم محتاج دو پیمانه مى معرفتیم – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – مرام فقط مرام گاو،چون نگفت من گفت ما…..رفیق فقط کلاغ نه بخاطر سیاهیش به خاطر یه رنگیش………معرفت فقط معرفت کرم نه به خاطر کرم بودنش به خاطر خاکی بودنش… – – – – – – –اس ام اس گلایه– – – – – – – این اس ام اس رو میزنم به سلامتی همه بی معرفتا که سخت مشغول شطرنج زندگی اند و نمیدونن ما مات رفاقتشون هستیم |