![]() |
امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. (/showthread.php?tid=219548) صفحهها:
1
2
|
امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - دکتر دیوونه - 10-04-2015 ![]() اگه از یکی شون خوشت اومد 1سپاس بده... اگه از 2تاشون خوشت اومد2سپاس بده... اگه 3تاشونو پسندیدی 3تا سپاس بده... ..... ..... امتیاز موضوعم فراموش نشه:4chs: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قول می دهم شما را رو سفید کنم ! (امضا : گچکار سر گذر) لطفا نان ما را آجر کنید ! (امضا : بساز و بفروش های شهر) دوغ خیلی از نوشابه سیاه بهتر است ! (امضا : دانشمندان نژاد پرست) سیفون برای من حکم نوشابه کنار غذا را دارد ! (امضا : چاه دستشویی) اهدای خون، اهدای زندگی است ! (امضا : انجمن خون آشامان) در رمانتیک بودن ما همین بس که هم شمع داریم و هم پروانه ! (امضا : جمعی از اتومبیل ها) انواع گاز اشک آور برای سرکوب تظاهرات میوه ها موجود است ! (امضا : پیاز) دوستت دارم ای میکروب آبله مرغان ! (امضا : میکروب خروسک) من بیشتر از سازمان تفکیک زباله قدر زباله ها را می دانم ! (امضا : گربه محله) پله های ترقی برای بعضی ها سر است ! (امضا : نظافتچی پله های اداره) افراد نمک نشناس ، شوربخت می شوند ! (امضا : نمکی محل) ما به جای “آن ور دنیا” شما را به “آن دنیا” می بریم ! (امضا : یک شرکت هواپیمایی) محافظت از “اتو” های خود را به ما بسپارید ! (امضا : اتوبان) لطفا پس از حذف یارانه لبنیات شیربهای ما را بدون یارانه حساب کنید ! (امضا : دختران دم بخت) آه ما سوزناک ترین آه های دنیاست ! (امضا : اژدهای هفت سر) لطفا روی سگتان را بالا نیاورید ! (امضا : یک آدم گربه صفت) اگر از شنیدن حرف مخالف فشار خونتان بالا می رود به ما بپیوندی ! (امضا : اعضای گروه فشار) صدای آب اصلا هم طنین زندگی نیست ! (امضا : مرده شور بهشت زهرا) در بیمارستان ها تنها ما هوایتان را خواهیم داشت ! (امضا : یک کپسول اکسیژن) ما به جمله همیشه حق با «مشتری» است اعتراض داریم ! (امضا : جمعی از سیارات منظومه شمسی) برای اینکه زیر پایم را خالی نکنند ، روی دستهایم راه می روم ! (امضا : ژیمناستیک کار) من کلاه گیس و آبروی آدم کچل را با هم می برم ! (امضا : باد پاییز) ========================================= سپاس ها چی شدن؟؟؟؟؟؟:viki::viki::viki: RE: امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - come on - 10-04-2015 چرت نه حیفه مزخرف RE: امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - sara.... - 28-05-2015 دستت طلا خنده دار بودن وعالییی RE: امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - ✘Sᗩℳℱᗩℬ✘ - 28-05-2015 خخخخخخخخخخخخخخخخ . . . . . الکی مثلا خنده دار بودن RE: امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - آرالیا - 28-05-2015 بد نبود با اینکه خوشم نیمود اما سپاس می دم چون زحمت کشیدی RE: امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - دخترم من - 28-05-2015 بد نبود مرسی RE: امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - *~*E҉l҉i҉z҉a҉ C҉u҉l҉l҉e҉n҉*~* - 28-05-2015 (10-04-2015، 16:27)come on نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موافقم ![]() RE: امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - ♡SETAYESH♥ - 29-05-2015 جالب بود RE: امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - Bita binam - 29-05-2015 خوب نبود ولی سپاس دادم گنا دالی RE: امضا های طنز....دلم واسه ی تو که نمیای تو میسوزه.. - Zp00 - 29-05-2015 چجوری سه تا سپاس بدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! درکل بیمزه بود |