انجمن های تخصصی  فلش خور
سالاد رژيمي تبوله - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: سالاد رژيمي تبوله (/showthread.php?tid=218988)



سالاد رژيمي تبوله - ~ERFAN~ - 07-04-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سالاد رژيمي تبوله 1



سالاد لبنانی (عربی) تبوله، سرشار از مواد مغذی و سالم است.

مواد لازم:

بلغور گندم: نصف پیمانه
آب: 2 پیمانه
جعفری تازه و خرد شده: 3- 2 پیمانه
نعنا: نصف پیمانه، خرد شود.
پیازچه: یک چهارم پیمانه، خرد شود.
گوجه‌فرنگی متوسط: 4- 3 عدد، خرد شود.
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ‌خوری
آب نصف یک لیمو
نمک: مقدار لازم

روش تهیه:

• درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. 60 – 30 دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود.
• بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید.
• درون کاسه بزرگی، بلغور، جعفری نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کنید.
• سپس روغن زیتون و آب لیمو و نمک را به سالاد اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
• سالاد تبوله را یا می‌توانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید.