![]() |
اس ام اس های دوستت دارم و احساسی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های دوستت دارم و احساسی (/showthread.php?tid=218963) |
اس ام اس های دوستت دارم و احساسی - Ֆℋ£¥∂α - 07-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() تمامِ آن چیزی که دربارهی تو در سرم هست، دهها کتاب میشود، اما تمام چیزی که در دلم هست، فقط دو کلمه است، دوستت دارم . . . دوست داشتنت بزرگترین نعمت دنیاست مرا شاد میکند و لبخند را به دنیایم هدیه میکند حتی این روزها گاهی پرواز میکنم من این دوست داشتن را بیشتر از هر چیز در این دنیا دوست دارم … . . . احتیاجی به تسبیح نیست ، دستانت را که به من بدهی با انگشتانت ذکر “دوست داشتن” می دهم . . . . . . زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم : دوست داشتن تــــــــــــــــــــــو … . . . و چه انتظار بزرگی است اینکه بدانی پشت هر “دوستت دارم” چقد دوستت دارم…! . … . . دوست داشتن یعنی وقتی میــــدونه… رو چیزی حساسی… یا از کاری بدت میـــاد… حواسش هست که ناراحتت نکنه… دوست داشتن یعنی همین… . . . گوش تلفن کر “دوستت دارم ” را امشب در گوش خودت خواهم گفت . . . . . . به یک “نترس” به یک “نوازش” به یک “آغوش” به یک “دوستت دارم” خلاصه بگویم به “تو” نیازمندم . . . و من هنوز تو را مثل “تمام شد” مشق شبم دوست دارم … . . . از من نپرس چقدر دوستت دارم ، اینجا در قلب من حد و مرزی برای حضور تو نیست . . . . . . باران بند آمد ولی نبودن تو همچنان میبارد باران بند آمد ولی دوست داشتن تو بند نمی آید . . . . . . دوست دارمش از بند تا بلند از دست تا دعا از صبر تا خدا حتی اگر… همه بگویند : از آن من نیست . . . چــه خــوبــ اســتـــ اَگـــر آدم هـــا یــکــ نـــفـر را هـَــر روز دوســتـــ داشـــتــه بــاشــنــد نــه هـَــر روز یـکــ نــفــر را … . . . یه “دوستت دارم”هایی هم هست … میدونی دروغه ها … ولی قلبت واسه باورش به عقلت التماس میکنه …! . . . روزی چند بار دوستت دارم یکبار وقتی که هوا بَرَم می دارد ، قدم می زنیم وقتی که خوابم می آید ، تو می آیی یکبار وقتی که باران ناز می کند ، دلِ ناودان می شکند و می بارد وقتی که شب شروع می شود ، تمام می شود یک بار دیگر هم دوستت دارم ! باقیِ روز را هنوز را . . . می دانی که هنوز “دوستت دارم” عاشقانه ترین هدیه ای است که برای تو دارم ! . . . به دوست داشتَنت مشغولم … همانند سربازی که سالهاست ؛ در مقرّی متروکه ، بی خبر از اتمام جنگ ، نگهبانی می دهد…! . . . آدمهایی هستند که شاید کم بگویند “دوستت دارم” یا شاید اصلا به زبان نیاورند دوست داشتنشان را … بهشان خرده نگیرید ! این آدمها فهمیده اند “دوستت دارم” حرمت دارد ، مسئولیت دارد ولی وقتی به کارهایشان نگاه کنی دوست داشتن واقعی را میفهمی ، میفهمی که همه کار میکند تا تو بخندی ، تا تو شاد باشی … آزارت نمیدهد ، دلت را نمیشکند … به هر دری میزند که با تو باشد ! . . . آن که ” دلت را شکست ” … ” تاریخ تولدش ” یادت مانده … آنکه ” رهایت ” کرد تاریخ ” آمدنش ” و”رفتنش”… دقیق و آنکه ” احساست ” را بــه بازی گرفت … لحظه بــه لحظه خاطراتش را سالها در یاد داری … ! اما… آنکه دوستت دارد سطری در تارخ زندگیت بـه نامش زده ای !!؟ |